Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lamps to si pekne napísala......mne keď muž asi pred 8 rokmi kúpil na narodky chladničku do auta 😀 😀 ,že však som hundrala,že nemáme /mali sme ísť akurát na dovolenku/.......tak som mu vtedy vyčistila žaludok,no zapamatal si,odvtedy takú blbosť nekúpil 🙂 ......akože bola nám treba a moje narodky mu prišli vhod 😠
@pipka hehe, ja ked nieco, takk mne povie, ze sak si kup aj hned ja ti dam peniaze... a ze ked chcem na sviatok alebo na vianoce tak nevadi, mozem pouzivat hned a on mi zabali krabicu...lenze on popri praci, nema kedy behat po obchodoch a kupovat...takze kupovanie darcekov celej rodine a podobnych veci je moja robota 😒
jaaaj a este ma niekedy psrdne, ze preco si vyberam najlacnejsie veci, ze co si aj drahsie nekupim...ale ked mi je to nanic tie drahe a funkcie maju co ja nevyuzijem... a lacnejsie mi staci... 🤐
baby este jednu radu si prosim...tie co ste robili pivovy krigel, aky priemer najmensi torty ste mali a aka vaha vam z neho vysla? dakujem
@vecernicci @florentina @jakelina @dm1 @aduskatt @anibas @eliska22 @dadka212 @ajka82 @daducha @pipka @pristela Babule, tak som volala ohladom tejto chaty a ak by sme boli ochotne zaplatit 12 eur/noc, tak nam ju prenajmu aj len na jednu noc. Prosim, dajte mi rychlo vediet, ci suhlasite, bude treba zaplatit zalohu.
Ostatne cukrarky - ak mate zaujem, prihlaste sa, je tam kapacita az 20 lozok!
http://www.ubytko.sk/chata-pre-20-osob-horne-po...
to bol iba návrh 😉 napríklad lusilka sem už nejako nechodí na FB si to môže prečítať aj kopa iných čo sem chodili často a teraz ich tu už nevidno....možno by sa niekto pridal 🙂
Ahojky 🙂
potřebuju radu, když otevřu smartflex jak ho mám zchovávat, v ledničce? a jak dlouho mi vydrží otevřený, děkuji 🙂
babyyyy...otazka 😕 😀
tie vystuze do poschodky...pred potahom..ci po...? 😕 😅
ako tie podlozky jasne az na potiahnutu..ale tie slamky a spajle...pred ci po? 😕 😝
@dadka212
@pipka děkuji 😉 já jsem si říkala, jak bych ho potom z toho kyblíku dostávala 😀 , až by mi v ledničce ztuhnul. jsem si zapoměla oddělat trochu světlýho marcipánu na oška a pusinku medvídkovi a mléčnej už nemám, tak ho musím použít, no co apon to vyzkouším, už s ním aj dort potáhnu, třeba to půjde úplně samo a na mléčnej se už vyprdnu. 🙂

@mariann2 ten štvorlístok je krááááásny