Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina Miest je tam 20 a nahlasene (napisane) mam tieto baby: vecernicci, florentina, dm1, aduskatt, anibas, eliska22, dadka212, ajka82, pipka, zuba, pristela, evvina, Ty a ja - t.j. spolu 14. Takze este 6 miest volnych. Dufam, ze som na nikoho nezabudla, skontrolujte to, prosim 😅
@abriela micka, je to smartflex nafarbený na čierno....bol robený včera a po dokončený som ho natrela čiernou gélovkou s olejom..........a dnes poobede, ked som ho dávala na tortu, som ho ešte raz - pre efekt reálnosti natrela znovu olejom ............neviem či som postupovala dobre, ale ked si pre tortu prišli, tak povedali: ježiiiiiiiiiiiš.......ako živýýý 😀 😀 😀
@jakelina nic si z toho nerob... ja uz som sice zobrala zakazku za 15 eur...ale vsetko sa zviezlo popri inej torte, piekla som 2 korpus\ spolu, krem taky isty, tak sa dalo, kedze byvala spoluziacka zhanala pre znameho na poslednu chvilku... keby nemam inu tortu tak neberem, presne kvoli tomu, ze by som doplacala 🙄
kočky pomoooooooooooc, vôbec sa mi nevyšľahala parížska šľahačka, čo teraz??? asi sa aj zgrcol krém, keďže je na chuť taký hrudkovitejší, čo mám robiť???? opäť nad oheň a zajtra vyšľlahať alebo maslo tam mam dať???
babýýýýýýýýýýý nepečte potrebujem tú radu fakt, čo s tým krémom 😝 😝 😝 😝 😝
a holky kedy to v septembri ideme??? ja som si to zabudla napísať, aby som nebrala objednávky 😝

@simasa a kolik je tam volných míst v tom penzionu??