Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dadka212 ta osviezujuca tvaroh plnka a mascarpone?
@dadka212
@jakelina 😀 😀 😀 tak predpokladam ze oslavenec sa povodne vola Vlado a Vladan je len prezívka čižee, to N jasne ze som dala "nárocky" naopak 😀 😀 😀 ja som uz velakrat dala naopak ale cisla 😅 ale vzdy som na to dosla po fotení 😅
@vlada111 jasne, ja som pre vsetku srandu 😀 a veruže nam bolo dobre 😵 😵 som zvedava na bududcu sobotu a na ten kurzik a hlavne ci pride ten chlap co sa mi nahlasil 😀 😀 😀 😀
ale tu je dnes veselo 😀 ja nemám tortu tento týždeň, tak si pečiem na zajtra sama sebe 😀 ale len tak šáhnuto do marcipánu, to len aby ma ruky nesvrbeli 😀 😀 😀
žienky skúšala som gaštanovú plnku v 300 ml mlieka som uvarila Zlatý klas,a zvlášť som dala 3/4 masla, 1 kocku gašt.pyré,3pl práš. cukru a potom do toho som vmiešala puding vychladený a trochu rumu 😝 mňamka je to dala som to na tmavý korpus na to džemík na to plnku a nato šľahačku 🙂

@janula.h ano je v postupoch na prvej strane od @stankapk 😉 len keď bol redší minule nepridala som creme-olé ale želatinovy stužovač aby to nezmenilo chuť 😉