Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
dievčatá potrebovala by som nejakú inšpiráciu na tortu pre dievčatko na 1.narodeniny...niečo ružové, alebo farebné pastelové, volániky, mašle, bodky...také princeznovské 😉 nemáte niečo uložené ? dakujeeem
@larah moc díky 😵
@pristela podložka je dřevotřísková deska a ty strany jsou nažehlené bílé pásky, je to dělané u chlapíka, který vyrábí kuchyně atd. Já jsem pro něj dělala dort a dala jsem mu ho na podobné desce, jen na stranách byla vidět dřevotříska, no a on ji vyhodil, aniž by si uvědomil, že mi ji má vracet, tak mi za to dal dvě a ještě lepší 😀. Jinak moc díky za pochvalu, snažila jsem se, ale až tak dokonalé to není. Já jsem doteď dělala jen s mléčným, ale už se mi nechtělo ho zadělávat a pořád rozehřívat v mikrovlnce, s tímhle se dělá fakt jinak 😵. No a barevně, jak jsem psala, si to nevěsta přála, já taky nejsem zastáncem tolika barev a už vůbec ne v takové kombinaci 😅.
@reruna jé moc díky, až se červenám, já tam "mouchy" samozřejmě vidím, ale nevěsta snad bude spokojená 🙂
my sme mali oslavu a mm jak zbadal toho pavuka zatavi, ze no mne keby dal niekto hajzloveho pavuka ako darcek, tak ho ovalim 😅 😅 😅
tak som mu povedala...ze esteze nie je pre neho 😠 😀 😀 😀 ze on teda nemusi dostat nic 😅 😀
tak sme ho zjedli s braskom a deckami..a len chlpate nohy ostali 😝 😀 😀 😀
@pipka ja pavuky doslova neznasam mam z nich fobiu ale do toho tvojho som sa zamilovala a mna by teda potesiiiiiiil. fakt super napad 😵
@pralinka25 no akoze zive pavuky ani ja ee 😝 😅
ale tak tohto ked som na nete zbadala...uz som len hladala vhodnu obet 😀 😀 😀
Holky kupovala jste už některá tu malinovou pastu??? Chtěla bych ji zkusit a nevím jestli to stojí za to nebo to není nic moc. http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=55989245&tab=0
@monasek1 já jsem prve přidávala fotky svého třípatrového svatebního a ten měl i s tou deskou 12,5 kg, když odečtu tak kilo a půl desku, tak zhruba 11 kg. Ale spodek je 30x30 a pribináčkový krém s ovocem, ten váží fakt asi nejvíc. Jinak prostředek je 22x22 - kakaový korpus s mléčno-čokoládovým krémem a vrch 14x14 a mascarpone s bílou čokoládou a ovocem. My ho máme jako svatební dar, ale já bych si za něj řekla určitě 2200,-, ne-li víc 😉 .

@eliska22 prave toto som nechcela pocut 😀 no nic, idem robit dalsiu, dufam ze stihne vytvrdnut