Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@monasek1 Ono je tazko povedat dopredu váhu, to zalezi ake vysoke budes mat torticky, kolko krat naplnene akou vrstvou, ako hruby potah davas, vyzdoba atd. ja mala 3poschodacky tri 6,5kg-7,5kg-9kg a o chvilu budem zas robit 15kg trojposchodacku tak to je tazko poradit
@lucka_o achaa, no nevsimla som si 😅 treba ma vzdy poťukať 😀 uz si potvrdená 😵 😵
@dajna11 inspiracie z netu co mam ja ulozene nie moc ciernej pekne svadobne
@muffinka8 Môžem sa opýtať podľa čoho si to robila? je to krásne!!! Chystám sa upiecť tortu pre mojich dvoch chlapov...jeden bude mať 30 a druhý 1 rôčik... tatko so synom v jeden deň .... a neviem ani z akej hmoty mám tvoriť....
baby nemate nejaky tip ako vyzdobit tortu na 60tku otcovi? budem robit puncovu a potah z marshmallows, cislo 60 tam bude urcite, ale to okolo toho neviem co dat 😀
kočky mám záujem o číslice z abecedy Funky...viete o nejakom nahradnom riešeni ???
Krasne torty teda robite baby.......
citavam vas, ale ja sa na tie vase nechytam.....chcela by som vas poprosit o recept na dobry korpus a citala som tu, ze chvalite nejaky krem z jogurtu.....neposlali by ste mi recept? Moj maly ma zajtra oslavu a chcela by som mu nejaku tortu urobit, minule som robila tu mramorovu......
dakujem
🙂
Babule, ktoré ste piekli tiramisu na vrch torty? Potrebujem vedieť ako ste to poťahovali, resp. či ste boky niečim vykladali pred poťahovaním? Ja som upiekla do srdiečka korpus, rozrezala na polovicu a doň naplnila plnku: žĺtka s cukrom a mascarpone a ešte som aj dala do stredu vrstvu piškót namočených v káve s koňakom a posypala kakaom a opäť dala plnku a vrch korpusu. Chcem to ale potiahnúť a asi by mi plnka z toho vytekala, že? Ako ste to vyriešili vy? Prosím poraďte!!! Ďakujem......🙂
@janejane máme tu druhú tému https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/marcipanove-torty-recepty-na-korpusy-kremy-potahove-hmoty-2/ popozeraj, určite tam nájdeš tie receptíky 🙂
@marci2305 ja som tiramisu krém dávala do torty a normálne som ju/ ako vždy obmazala maslom s cukrom a omrvinkami/ všetko bolo v pohode a nič netieklo
slak ma ide trafit..........korpus nadherne vybehol, vytiahnem z rury a padol......blbec.......a ja netusim preco.......a do toho mi vola zenska, ze ci moze zrusit tortu, lebo oslava sa nekona.a ja uz rozvar uvareny, kvety porobene, hmota nachystana.........ale sak neva......dnes sa mi dari..............

@xxx.klarka krásna tortička
@macicka84 krásnučká je
@iwulka23 krásnučká