Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@romea jasne nic tym nepokazis,potom hod foto na inspiraciu 🙂
@mariann2 Tie kozičky nemaju chybu :D aj všetky ostatne krasa 🙂
@eliska22 ved je super pre porovnanie kukni moju robila som nedavno taku istu a este len to bola hroza :( tiez som vravela ze som mala oblatku objednat 🙂
Moja prva ozajstna marcipanova torta 🙂
Kocky ten marcipan nebude vlhnut v chladnicke? Sa mi zda ze je trosku mokry aby mi nepadla alwbo co bojim sa o nu 🙂
@mariann2 dakujem, ja mam rada take ine torty 😀 .Pribinaka chceli do dvoch poschodi, dala som iba hore, ta torta v tom teple neviem ci by drzala tvar ☹ .Ta vanilkova je super pevna.Cela je so Smartflexu, ale aj s nim sa teraz brutal zle robi,take ze lepidlo absolutne netreba, lepim rovno na tortu,zle sa vyhladzuje,az teraz na fotke vidno ze to nie je dokonale rovne a poriadne ma to stve 😠 .Robit hladke jednoduche torty je horsie ,nemam cim maskovat 😝
Holky samé nádhery jste sem přidaly, jenom klikám to se mi líbí. Moc jste šikovné všechny a v tom horku fakt makačka. Já tento týden nemám nic, naštěstí. Mám práci s okurkama a trochu jsem uklidila doma, když peču, tak dva dny nežehlím a neuklízím a pak je to vidět. 😝 😝 😝
@levandulka3 máš krásne orchidejky 🙂

Kocky pomooc robim marcipanovu tortu a rafa by som vedela ked ju spravim ze ci moze byt do zajtra v chladnicke ci sa ma tak spravne skladovat alebo ako? Aby som to nedokafrala. Dakujem