Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@aduskatt děkuji ti zlato 😵 😉
@vecernicci rado sa stalo, aj nabuduce🙂
Dobry vecer, ako hladim na vase vytvory, nemozem sa vynadivat, ste velke sikulky. Rada by som vas preto poziadala o radu. V septebri budu mat moje deti narodeniny. Narodili sa mi presne po 10-tich rokoch a to v stejny den 😵 teraz bude mat dcerka 11 a syncek 1 a preto by som chcela dajaku spolocnu tortu. malo by to byt nieco extra, no neviem kde hladat insiraciu na tuto temu. a klasiku polka ruzova a polka modra mi pride uz nie moc orogos, iked teda zalezi na sikovnych rucickach ako sa s tym pohraju...poradite mi zienky, teda co by sa dalo tym mojim detuchom pripravit, pripadne kde najst insiraciu na tuto temu ? vdaka a prepacte za vpad do vasej diskusie 😕 😅
babulky ďakujeeeeeem za všetky lajky moc si to vážim a idem na ďalšiu ale už som ko ☹ už dávno som nemala 3 2poschodky 😖
@riave ja by som spravila kazdemu malu torticku zvlast. ako tu uz bolo napisane je to velky vekovy rozdiel a navyse pri tom prvom rociku nech ma tie fotky s tortickou take svoje. nie len so sestrou a spolocnou tortou. ten prvy rocik je predsa taky iny.
@lamps
@jakelina
@janula.h
@pralinka25 prehovorili ste ma, idem kuk dake obrazky a hladat insiraciu, ak mate dake linky v zalohe, hodte ich po mne 😀 😉
@riave ahoj, je fakt, ze rozdil je mooc velky. JA treba budu delat 2 patra, pul holka pul kluk. TAkze Kitty a mc queen. Ale deti jsou od sebe 2 roky. TAkze to je ok. Udelej bud 2 male nebo upec ctverek a pozpul na trojuhelnik. (to delal kamaradka a vypadalo to dobre) Nebo srdce a mas dve slzicky. Tak nejak bych to udelala ja.
Moc všem děkuju za olajkování mého dortíku, jste zlaté a moc si toho vážím. Manžel byl taky spokojený, ochutnal z každého patra. Dole byl světlý korpus a karamelový krém s praženými lískovými ořechy a nahoře šlehačka, tvaroh a mascarpone s jahodama. A já držím dietu, no ale kousek jsem si taky dala. 😀 😀 😀
@janula.h co som slepa? xixi
@riave http://www.facebook.com/photo.php?fbid=38735978... http://www.facebook.com/photo.php?fbid=38735995...
@anibas je super žienkaaaaaaa :-*

@jakelina jakou tloustu dratku pouzivas?
@aduskatt tak to si muzem podat zehlickovou ruku 😀 a uz me to nebavi 😖