Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
no ja som konecne dobojovala tu kruzkovu..ale teda keby som si mala za nu pytat podla zasluh, tak hadam 100€ by stala 😝 😅 maly mi tu revaaal, ani za svet bez maminky spat, mm na nervy..mala zas vykrikovala, ze nemoze spinkat, ked tomasko tak place...no psychiatria cista 🙄
tak som nakoniec maleho nechala spat v mojej posteli a neviem akym zazrakom tam uz nereval a zsapal 😝 ale odbiehala som z tej kuchyne snad 100x...ruky spinave, furt umyvat a nanovo zacinat 😝 😝 😝
nedokazu to pochopit ti ludia, co si to objednavaju, ze kolko nas to stoji casu a nervov ak mame popri tortovani male deti 🙄 🙄 🙄
hadam 50 sedivych vlasov mi pribudlo 😀 😅
idem ju pofotit, ale aj tak zajtra pri dennom svetle fotim este, lepsie ukazu take denne fotky 😉
@sisix 🙂) ja som mala rada Carte dor az do momentu, kym som sa nerozhodla, ze si umyjem vanicku a nechala som ju po zjedeni asi 20 minut v umyvadle...ten smrad bol neskutocny....tak som sa zacitala do zlozenia a ze diky brona................takze zmrzku radsej fajnu tucnu poctivu smotanovu🙂))
a dakujem @mizulienka a @lamps za maslicky 😵
som sa vytrenovala uz, ze som ju spravila len s 1 spendlikom 😕 😵 😵 😵

@lamps ooooch , ta prva 😵 😵 😵 😵 čierno oranzovaaa 😵 😵 😵 😵 naaadherna 😵 😵 😵 😵 sakra koho nahovorim na ciernu tortu !!!! Ludia su desny ked pocuju čierna 😠 😠 😠