Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela nádherná
@zklimekova je krásnučká
@miciatko krásnučká
@iwulka23 obdivujem, že si tým dokázala potiahnuť tortu. Ja som raz kúpila len minu kúsok pravej marcipánovej hmoty, že s nej len vykrojím ozdoby a mala som dosť. Drobilo sa to, trhalo, lepilo 😖 chuťovo verím, že to bolo super 🙂 lebo ja zas z poťahovky ako Smartflex nezjem ani kúsok 😅 nie že by mi to nechutilo, alebo čo, ale proste to nejem.
A stále ma udivuje prečo to deťom tak chutí 😀 😀
ahojte zienky prosim o radu...ako to ze sa Vam podari potiahnut tortu bez toho aby vam dole pri okrajoch torty neostali vlnky...mne sa to totiz nikdy nepodari potiahnut na 100% bez vlniek,a potom to musim maskovat hocijakymi lemami alebo perlickami alebo tak pod. dakujem vopred za odpovede...pekny dnik
@nikulqa skús si pozrieť toto video 😅 a samozrejme, že každou ďalšou tortičkou sa ju lepšie podarí potiahnúť 😅
Baby nebol ny nejaky napad ako ozdobit tortu ked neni potiahnuta a nepouzit piskoty a trubicky? asi coko , ze hej ? a keby ze aj bez coko ? 😝 😝 😀 😀
alebo este ma napadlo , keby ze polejem coko a ozdobky z mmf , bude to OK ? znesie sa to ? 🙂

@pralinka25 za chvilku budem prezrata toriet, co vsetky kombinacie "musim" doma skusat ako to chuti 😀 😝