Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
tak baby popozerajte, ktora este chcete nieco z www.natortu.sk a ceny vam napisem za kolko to je a zajtra objednam ak este niekto nieco chce a vypichovace dnes pojdem este pozriet, ktora ste chcela co presne ceny 🙂
@simasa nádhernááááá 🙂
Holky nemate inspiracie na svadobku bielo zlatu dvojposchodovu ? jednu uz mame vybratu, ale keby náhodouuuu 😀
Inak baby, že tato objednavka na svadobku, taka mala 5kg a ked mi povedala ze kde to budu mať 😨 😨 😨 😨 keby to nie moja kamoska tak to nevezmem 🙄 budu to mat v tom penzione kde mi rotiekli tu trojposchodacku slahackovu 😠 😠 tak som jej povedala, ze jej to tam radsej doveziem presne na cas priamo na stol, kedze je kamoska 😅 tak si urobime rodinny výletík 😅 😅
@andrejecka
@vlada111
@anibas
Dakujem babenky. Aj za liky.
@abriela ano s valcekom, ale neviem, ci sa dnes o tom hovorilo. Citala som, ze sa bavite o pomockach, len som nemohla najst ten zaciatok, z coho to vyplynulo 😀
@anibas Inac je riadne kriva, ale skusala som na nej nove veci (ked je to do rodiny) - zeesan a aj ten tvar. Ale vyrezat dva rovnake kuzele a potom ich spojit, aby to vsetko sedelo sa mi proste tak celkom nepodarilo. Pod tou vrchnou castou mam karton a stredom som cez cele davala vystuz 😝 som si to asi moc skomplikovala, tak mi treba, tela 😝
@rapunzel1 tady je receptík, ale já nevařím tak dlouho, max čtvrt hodiny a do marcoše stačí 😉 😉 http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=11&t...

@anibas kokos ja sa tu v kuchyni trápim a muž vzal deti a dža na Plaza Beach dikyyyyy