Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@levandulka3 stale mrkam na toho tvojho stavitela 😵 je bombovy, mam ted robit pat a mat a fakt netusim co ako kedze to ma byt len mala torta, ale toto tvoje sa mi veelmo páááči 😵 😀
@levandulka3 stavitel nema chybu uzasny napad 🙂
Dievčence moje, akú objednávku som ja dostala. Mám robiť tortu Littlest Pet Shop zvieratkami. Pani chce tie zvieratká kúpiť také origoš a postaviť ich na tortu a ja mám vymodelovať niečo z príslušenstva tých zvieratiek. Nemáte náhodou nejaké inšpirácie. ja netuším, čo tam vymodelovať a nechcem nejaký šmýkalku, má byť zas teplo, aby to prežilo transport 😀. Toto sú tie zvieratká:
@levandulka3 nádherné dorty 😉
@lamps no my máme doma príslušenstva kopec,ono najčastejšie sú tam šmýkalky,ale aj domčeky také všeliaké,vaničky,stolíky,hojdačky....a kostičky,hrebene,mištičky 😀 😀 ......neviem čo by sa ti dobre modelovalo.ale mne by sa páčil aj nejaký domček,z ktorého by jeden petšopák akože vykukal 🙂 ,napríklad...
@lamps ahoj, skus toto popozerat http://www.coolest-birthday-cakes.com/childrens... 🙂
Dievčatá - ďakujem za liky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@levandulka3 krásne torty - Bob perfektný !!!!!!
@lamps kuk tu moja.....
https://www.google.sk/search?q=cake+littlest+pe...
@anibas co je PDT? ja robim s marcipanom, s K2, ale ta nikomu nechuti a mne zas nechuti marcipan... torta mi rpide presladena, milujem cokoladove kremy a ked na to este capnem marcipan, stane sa mi ze sa zje torta a z tanierikov oskrabavam zvysky marcipanu co je uz kazdy presladeny...tak chcem skusit nieco nove.. o smartflexe som pocula, ale som mimo ze ma tolko prichuti. robi sa s nim rovnako ako s marcipanom?
@ajka82 ty robis zdobene muffiny? uvazujem ze to skusim a chcela bz som navrch davat krem a posypku, ale aj marcipan a kvietky.. dobre som pochopila ze potahovku das rovno na teply muffin? lebo nad tym spekulujem ako to tam prilepit... a este, otazka, robievas take nizke muffiny? lebo ja co mam recepty, tak vzjdu dost vysoko tak sa mi nezdaju vhodne na zdobenie....
@jakelina jeej tak to som fakt rada ze nie som sama, ale zas priznajme si, aj ked je to nechutne, je to kraaasne 🙂 . pasta dama som pocula, ale neskusala... a samotny fondan? nepoznate? ja teraz par dni sledujem v telke program TLC, neviem ci to poznate, vacsinou o peceni a vela pracuju s fondanom...
@adenka ja ich robim len na doma 😉 a na vlazne ked som dala potahovku tak sa pekne chytila... mne tiez vyjdu hore ale nie nejak vela, jeden recept co mam na klasicke muffiny do ktorych sa da pridat ovocie a pod. podla chuti tie mi vychadzaju velmi vysoko, ale tie som zdobila ako prve co som spominala, ze len ozdobu bez potiahnutia...
ale je tu viac bab co aj muffinky robia 😉
@ajka82 no urcite to skusim, ja este robievam bananove muffiny, tie su celkom ploche len sa bojim ci nie su prilis vlhke pod potahovku.... asi skusim a uvidime...dakujem
@muffinka8 hmm dobra otazka.. netusim, preto som sa pytala ci nemate skusenost... fondan sa da kupit, ale netusim ako chuti ani ako sa s nim pracuje
@pristela dakujem , 😉 už som ho robila druhýkrát
@lubicakovac to je aká abeceda?
@lubicakovac to je groovy malá?
neviete ako sa vyraba takato trava? http://www.coolest-birthday-cakes.com/winnie-th...

@ajka82 dakujem 🙂