Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ďakujem za rýchlu odpoveď, lebo ako bola teraz akcia v kaufe, tak som si kúpila do zásoby a pozriem objednávky na nejaký čas dopredu a väčšinou šľahačka.... tak reku hups a čo teraz, díky, idem ich dať do mrazu 😉
ahojte zienky, ja len ze som dnes vosla k jednemu cinanovi a tam kopec krabics vzkrajovackami, vypichovackami a take ceny ze som odpadla...
toto http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/gerbera-s... som kupila za 2,60
a toto http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/kvet-sada... za 1,83
neviem teda ci o tom viete, tak len pre info ze skuste popozerat v takych tych lacnych tipoch domacich potrieb...
@rapunzel1 já mrazím kvanta másla, naši mi jich vždycky když je v akci koupí aspoň 30, tak je šoupnu do mrazáku a pak ho vyndám do lednice a druhý den z něj dělám krém a v pohodě 😉
baby ešte vás idem otravovať, mám v pláne urobiť vanilkovú plnku /0,5 l mlieka,100g bielej čokolády, 1 puding vanilkový a jeden burbon vanilka, plus 3 žĺtka/ a chcem to skombinovať s vyšľahanou šľahačkou... čo co čoho vmiešavať, aby sa to neseklo. ten puding rozmiešam po vychladnutí a potom čo???? šľahačka do pudingu, alebo puding do šľahačky, viem, že normálne by sa dávalo maslo, ale druhá plnka v torte bude karamelová-šľahačková, tak mi tam to maslo nejak nejde. Robíte normálne puding so šľahačkou, či je to len moja fantazmagoria, že by to mohlo byť dobré???
@vecernicci super, tak už som kľudná 😉 díky
jaj, baby.konecne nam pustili teplu vodu....po 24 dnoch🙂
@rapunzel1 no ja vzala len 10 a uz mam len 4 ☹ ☹ ☹ ☹ pri tom maslove plnky robievam malo, u nas sa tohto masla pouzije strasne vela, ja peciem aj kuriatko , ryby s masielkom 😀 aj do cesta na kolaciky davam 😀 na chlieb jedine 82%, dve hodky dozadu som urobila z neho aj rybaciu pamazanku , pol kila jej bolo a uz len na dne 😠 potrebujem vymeniť obyvatelstvo doma 😠
Holky tak si tu patlám Pata a Mata, vcelku spokojna, vsak co uz sa na nich da modelovat , prisiel pubertak, a že : to čo robís? Kukol na obrazok,prevratil očami , a že to čo mám aké gumene splasnute nohy a tamto a hento 😠 porance ma, kde sú tie vďačné deti , ktorým sa každa torticka páči a žiaria im očká o ktorych stále píšte ? 😨 😨 😨 😕 😕 😕
ahojte baby....mám robiť tortičku že hrniec polievky..nemáte nejaké inšpiro?a má byť s pokrievkou...tú by som asi mala urobiť ako robia kazety...že z medovniku že,??

Baby mám otázku, je možné dať maslo do mrazáku a predlžiť mu tým životnosť? A ako potom po roztopení/samozrejme, že pomalom v chladničke.../??? Nemáte s tým niekto skúsenosť? Nesekne sa mi potom plnka z toho masla????