Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina to je ta Sasenka ...... 🙂 😉
@mamina1978 ..jeeeej aj moje lienocky 🙂 to ako potesiiiii 😵
@pipka Tie Danielka a Terezka, ze....... 😉))
@mamina1978 ano, to už je tak dávno, dělám té holčičce zase příští týden dort, má už dva roky. Chce jenom čtverec a na to Šmoulinku vyřezat z hmoty.
@mamina1978 Dakujem 🙂
@mamina1978 zlato, moje máš na inšpiráciu až dve lienky, si ma potešila neskutočne 🙂
kočky nutne potrebujem recept na nutelovú plnku , máte niekto ???
Prosím vás, chem spraviť rodičom tortu s ľaliami, ale neviem akú farbu ľalií ani povrchu torty. Ružovo biela by bola najjednoduchšia, ale takú farebnú kombináciu už dostala nedávno mamka. Rada by som niečo v zelenej alebo tak. Nemáte nejaké inšpirácie?
@mamina1978 jeeeej tak to je prvy krat ked dal niekto moju tortu ako inspiraciu idem sa z toho pototo 😀
@zuzana124 krasna
@jakelina ďakujem pekne ,ja som ho spravila raz a teraz ho chce už hádam každý 😀 😀 😀 😀 ...robím ho z tuhšieho macipánu ,aby mi už "nesplacatelo" ...suším ho ako píšeš na ležato ,ale asi tak týždeň dopredu ,lebo je dosť tenké ,tak aby bolo fest tvrdé... 😉
-zatiaľ som ho ešte placaté nemala a to už je moje 4-té 😵
@lokalistin Mam ti doniest pampers ako prvu pomoc ......... za hodku som u teba 😉 😎 😀 😀 😀 😀 😀

@mamina1978 jééééé, ty jsi dala jako inspiraci můj dort, to mám radost. 😉