Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pondelnicka vela prasku do peciva? nebola rura vyhriata na viac a potom si ju nestiahla?
@mishulle já myslím,že na 18 určitě 😉 já teď už dělám v jiných poměrech, každý týden zadělávám 7-8 kilo hmoty 😝
@aduskatt prášok som dala jeden, podľa receptu a trúbu som mala len na 150... ☹ Vrch musím orezať a tým pádom stred prerežem len na polovicu, tak bude tortička nižšia, čo už... 😒
Dievčatá ,ide vám FB ??? ....mne neotvorí správy ,ani upozornenia a tiež sa nedajú pridať fotky ☹
@pondelnicka prirob este jeden korpusik trebars z dvoch vajec a zrezany vrch mas do puncoviny🙂
@lucula73 narezala som si pásiky naznačila na nich rovnako veľké úseky aby som mala všetky lístky rovnaké. V tom mieste som to zahla, vytvarovala kvietok, dala tam stred a špáradlami poupravovala (poposúvala) aby boli zhruba rovnako široké. Ale mohlo to byť aj lepšie, nie som spokojná s tým, že nie sú napríklad rovnako tenké a tak, ale som to robila hádam na 4 krát, po kúskoch, lebo súvisle som nemala toľko času na "hranie". Aj ten spodný lem na torte som odflákla, ale v časovej tiesni som nevedela čo tam dať 😕 teraz keď tak nato kukám by som tam spravila lem zo srdiečok malých, tak všelijak naukladaných.
@aduskatt vďaka, zajtra to asi tak spravím... 😉
@zklimekova ja robiem ale iba dobosovy zakusok ak ti to pomoze tu plnku pouzivam aj do tort moc ju ludia pytaju. ak chces opisem ti to.
@nika1985 joj veľmi by mi pomohlo 🙂..ďakujem
@zklimekova http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15171 plnku robievam ale inu coko nad parou, vlastne ale uz tiez nerobim dobosku bo deeesne moooc robotyy a konecna vaha nikde 😒
@pristela ďakujem

Baby, kde som spravila chybu? Akurát som dopiekla korpus 50min na 150 a boky sa mi zdvihli len veľmi málo, zato stred až moc... 😖 Ako pečiete krásne rovné torty?????