Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@simasa ty formy jsou největší na objem a florentina vyjíždí z Prahy a ostatní nabere až po cestě a tak je koupila ona, aby jsme to nemuseli vézt my. Nakonec těch forem bylo myslím 7 a každá je v krabici, tak to byl pomalu jeden kufr jenom formy. Neboj určitě bude koupené všechno. 😉
Ahojte, tu je moja nocna sichta 🙂 len ja asi neviem robit taketo male torty, lebo sme sa dohadovali okolo 3kg a torticka ma 4,5kg...bo ked som nakreslila babo na papier, tak sa mi to zdalo male a nevedela som, ci sa popasuju s krajanim, tak aby kazdemu vyslo 😅
....hlava ma boli tak si idem urobit kaficko, tak hadam aj docitam...a asi si aj mignem hlavu 😒
ahojte mám otázočku mám marhulkovej farby ružičky a chcem ich operleťovať mám to robiť ak sú ešte čerstvé,alebo až ked vyschnú? Ďakujem
@eliska22 tie su nadherne vsetky, ale ta prva poschodova je uplne naj, nadherna 😉
aku farbu si miesala? ci to mas tu lemon bitter?
@mizulienka ďakujem 😵 to som miešala žltú a trošku zelenej - obyčajné práškové farby z drogérie 😉
@dadka212 jeeej Dani ta prva je spickova, perfektna wow
@mizulienka dakujem 🙂 som si ju chcela odfotiť aj bez postavičiek 🙂
@mrka2 Majka, ja si myslím (a možno si myslím zle 😀), že je to hmotou. Ja som na tej torte s PetShop-ákmi použila PDT a tá sa mi veľmi rosila a MMF bola v pohode. Aj keď som tortu vytiahla z chladničky bola PDT viac orosená ako MMF. Ja používam stuhy často a len raz sa mi stalo, že som mala navlhnutú stuhu okolo torty a aj to bola moja chyba - deti nezatvorili dobre chladničku, ja som si to nevšimla a keď som na to prišla torta bola celá mokrá, potom som mala kolapsové stavy, ako ju zachrániť 😀
@mrka2 krasna kombinacia farieb a aj kvety sa ti krasne vydarili 😉

@jakelina Jasne, ze si ju zoberiem. Aj tak to nie je vela.