Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
a na kolieska uz vobec nebol cas, tak som tam capla cokopiskoty 😀
aha, tak masle, v tom pripade beriem spat, radsej mensie 😅
deeeeeeeeeecka ahoooooooooooooj
ja som taka happy ze az.Kupila som dnes u nas v Bille.masinku na plastelinu.Uz si mozem vytlacovat co chcem.Uz nech sme prestahovany lebo sa z toho asi osypem.Skusala som sprfavit srdieckoveho hadika a naaadhera.Normalne to vidim ako to budem davat okolo spodku a uz nebudem musiet nic sulat
ahojte,
bianca, hod nejake foto tej tvojej masinky 🙂
baby, mne ten mramorovy moc nechuti, je ako babovka 😒 nemate nieco lepsie? lebo na klasicky piskot miniem velmi vela vajec - na tu kittynu som minula 22 😝
bianca, to vyzera dobre 🙂
ahojte, vinka, dostať to aj v Tescu.
Hej Alionuska to raz spomínala ale u nás to nemajú.U nás niet asi ničoho. 😠 😠
Ahojte. Chcela by som robiť neterke tortu - lienku. Ale neviem, z čoho mám urobiť bodky. My v škole používame takú plastickú čokoládu, ale tá sa nedá zohnať. nemáte nejaké typy?
@lussy23 - ja osm si normalne z ciernej hmoty vykrojila koliesko a troska namocila do vody a prilepila na lienku.
@beruska2x - dakujem. 😀 ta bola pre svagra. tiey je velky cyklista. 😀
ahojte baby, odkial si objednavate gelove farby? a dostat aj ciernu? lebo som zatial nenasla. chcela by som si objednat aspon tie zakladne, na peceniehrou som nasla dokonca set lubovolnych 8 farieb za 15,12 €, len tam nie je v ponuke cierna 😖
@petusko - ja objednavam na pecenie hrou. maju tam dobre ceny. ale ked si das stranku www.tortyodmamy.sk tak vpravo dole je vela firiem. aj ten T-formax co objednavam ja.
http://www.merida-bike.cz/imgs/articles/306-1_a...
ja budu delat s logem 😉
@sloniiicek dakujem, idem este popozerat 🙂 😉

@vinka me se taky libi, urco to nekde pouziju 😉 male je navic vzdy hezke ne 😀