Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
no baby mňa dorazilo, keď sa jej nepodarilo o prvé poschodie, jak to tam potom všeliako nahádzala a mňa jedna zákazníčka dorazila tým, že : "no všimli ste si kde ste mali plnku na jednej strane a na druhej???? tam ste mali vvyžšiu vrstvu ako ná druhej...." jáj a oni to tam patlú hala bala a tu niekto kritizuje za milimetrový rozdiel za iné peniaze ako oni pýtajú....
ja nemozem pozerat, mna deti terorizuju tanecnou skolkou na dvd 😝 😅
@mimcak ahoj 🙂 ten ornament je robený pomocou takej lišty kde je viac vzorov a pracuje sa s tým ako s písmenkovou lištou. http://www.pecenieskamkou.eu/pecieteskamkou/esh... túto mám
baby neriešte američanov tí nemajú vkus ani chuť 😀 mne raz jeden američan povedal po príchode na SK že TU! je Amerika 😀 😀 tak asi vie o čom hovorí 😉 aj tak robíme najkrajšie a najchutnejšie torty 😉 😉
najlepsie je, ze cukrarka preberie objednavku a dalsich 5 ludi robi tortu a ona rozkazuje🙂)
@aduskatt no mne sa to tiež páčilo hlavne na tom cukrárovi s čokoládou, ten ani tortu nevidel poriadne, pokiaľ tam nedával posledné ozdoby, celé to upiekol asi niekto iný, plnky tiež, tá baba dala do kopy a on tam osadil svoje veci. Ako klobúk dolu nad každou prácou s čokoládou aj každou inou, ale slávu a všetko si zlízal len on ....

xixi, ze vymieste mi fondan na vrch torty............a k tomu poznamka, ze dnes to uz nikto tak nerobi🙂).no, nech sa pride pozriet sem ako potahujeme torty..akurat ze my si miesime a obcas aj vyrabame potah same🙂))