Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte sikulky, prosim vas poradte mi ake su dobre rozmery stvorcovej torty 3 poschodia, ale aby nebola velmi velka. Dakujeeem
ahojte baby nemate nejaky postup na 3D lod chcu ju ako puncovy zakusok z kolkych platov by ste to robili? asi to spravim an plech a potom budem vrstvit na seba a zrezem,
dievcence, nejdem na stretko, mam objednavky, nie male a som v situacii, ked si nemozem dovolit ich odmietnut ☹ ale budem na Vas mysliet
ahojte kocky.
pridavam aj ja po vyse dvoch mesiacoch dalsiu tortu. povedala by som ze je to moja "rozlucka" s mliecnym marcipanom. mne sa s nim robi hrozne, velmi sa lepi, je makky.. obdivujem vas ktore s nim robite.
tortu som robila pre moje baby, ktore isli vcera prvy krat do skolky, za statocnost 🙂
žienky ked ste pritom stretku-niektorá tu vtedy-dávnejsie písala že má voľné miesto v aute v TN-ale už fakt neviem ktorá-nestíham tu sledovak príspevky či sa o tom bavite či nie... som z BN-do TN neni problém-mám aj auto k dispozicii-ale šofer som taký-tam kde to poznám-alebo ak nemáte voľné miesto-zavesiť sa niektorú z vás za auto🙂 😀
@ikula2 no tak potom len zalezi aku ju chcu velku - teda kolko chcu zaplati 😝 . Kedze na vrchu nic nie je tak kludne moze byt vrch len 12 alebo 15cm mensi uz by bol moc malicky. a potom k tomu prisposobit ostatne tak aby si mala rozdiel tak 3-4 cm na kazdej strane tj. napr. 14, 22 a 30. kedze maju byt pootocene tak si vystrihni take stvorce a skus si to dat na seba ako to bude vyzerat. Ale ona ta torta bude tazka a velka aj tak stvorce su zradne moja taka mala 14 kg
@vecernicci maji tam nejake pekne pismena a cislice?
Danka moja ty poklad-ked sa nebude dať ináč že sa nikto neozve-aj tak by som-jasné všetko zaplatím🙂
len ja ozaj sama netrafim-začala som ešte len prednedávnom viac šoferovať🙂)) a to mám vodičák 5r-ale raz sa začať musi no nie?🙂
mám ťa ako rezervu dik 😅
ja som na sobotu vzala len jednu, tu odovzdam rano o osmej a mozem vypadnut 😉
kočky v čom pečiete korpusy ked robíte futbalku?
Ahojte baby, prosím vás, idem robiť orchideu v črepníku a objednala som si drôtiky.. že 18 na kvietky - nie je to málo? Akurát na to kukám a zdá sa mi to strašne tenulilinké a moc ohybné... tak sa bojím, či mi to vlastne udrží.. a ešte jedna otázka, prosím vás, stihnú mi do soboty poriadne vyschnúť kvety robené so Smartflex flower zajtra? A veľké listy orchideové? či už je neskoro? Ďakujem moc 😉

@pristela nejdem na stretko.
... malý má teplotu, tak sa pre dnešok lúčim 😒