Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@eliska22 vďaka aj ty ,budem na teba myslieť a to mi hádam dodá sily ,že v tom nie som sama ... mne tými tortičkami tiež nekončí deň ...chcem upiecť medový koláčik ,aby sme mali na nedeľu ku káve a po obede ideme s detičkami na letecký deň..takže nohy hore a k tomu kávička - nehrozííí ...ale potom ,potom už bude nedeľa ...sa tešíííím 😵 😵 😵
pozeram ze stare paky tu tak vas idem pozdravit . Nazdar 😀
@zuul napr.
http://www.formicky.sk/formicky/eshop/8-1-Nejed...
ale nie je strieborná
Moc prosím o radu - zítra ráno v 8 předávám dort a došla mi černá barva 🤐 mám tmavě hnědou potahovku místo čené. Ještě mám prachovou barvu, tak mě napadlo, že to tou tmavě hnědou potáhnu a nabarvím tou prachovkou, stačí tu prachovku pak smíchat s alkoholem?
@hanka. jo černé uhlí nemám - to bylo první co mě napadlo :D Hmoty potřebuju hodně bojím se, že prachovku spotřebuju a hmota nebude černá.
@janula.h vidět to je dost - barvila jsem tu čokoládovou hmotu pettinice, ale té černé gelovky jsem měla už jen na vytření lahvičky.
Holky děkuju asi risknu aj fleky a nabarvím to nad ránem.

@eliska22 moja súcitim s tebou ,ja som dnes na nohách od pol 5-tej rána ,včera večer som sa zabudla na nete do pol 1-nej ...takže ráno som vstala nevyspatá...teraz som odstavila plnku zo sporáka a ráno mam mať dve tortičky do 10-tej hotové ,potiahnutéa to z nich je teraz korpus na jednej polici a plnka chladne... 😝 😝 😝 unavená som jak pes ,ani do postele sa mi nechce ,dlhá cesta k nej... ☹