Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@njonja Prolívám všechny..🙂 I red velvet s ovocem,a le ten jen trochu..🙂 Udělám si směs - 1/3 rumu, 1/3 sirupu ovocného a 1/3 citronové šťávy.. to si smíchám a tím to prolívám. Čokokorpus a ořechový prolívám kávou s rumem..
@csina já ho dělala podle fotky 😉 ale někde postup určitě bude, využij strýčka googla 🙂
@vecernicci krásne tortičky. Ten psík sa mi veľmi páči, taký rozprávkový a človek potom nemá výčitky, keď do neho ztareže. @blcha krásne kabelky @janula.h krásné tortičky @wera.g nádherná orchidejka @dm1 krásne tortičky @mariann2 krásne tortičky @pipka krásna tortička @maya30 krásne dielka @zdenallicka krásna @broucek2 krásna tortička @dadka212 krásne tortičky @bzucinka2 krásne tortičky @zdenallicka nádherný @micmo krásna
@levandulka3 krásne tortičky
@larah krásna
@miciatko krásna
@vecernicci krásnučké tortičky
@lamps krásna tortička
@katulkaaaaaa krásne výtvory
@mariann2 krásnučké @zklimekova krásna
@mrka2 krásnučká
@lifinka krásna
@lawli krásne totičky a tie prsia - dobrá práca
@anibas krásne @rapunzel1 krásne tortičky
@alenv nádherné tortičky
@wera.g prvááá?? ...nádherná je.....mňa teraz čaká prvá orchidea..trochu sa toho bojím 🙄 ..
Ahojte,prekrasne tortičky ste popridavali...nadhera všetky....moje posledne vytvory 🙂
@dadka212 ty jsi neuvěřitelná, prosím tě jak to všechno stíháš? tolik dortů 😉 😵
nemáte nejaké foto na tortu pre chalana ,ktorý má stavebnú školu???ďakujem... 🙂

Dievcata moje, co ste skusene pekarky🙂
Mam na vas jednu otazku - polievate vsetky korpusy , aby neboli suche?
Cize aj orechovy, kavovy, kakaovy ...? pripadne piskotovy aj ked tam nejde ovocie? A ak ano, cim by ste poliali kakaovy korpus s kakaovou plnkou a cokokorpus s cokoplnkou?
Mam na nedelu tri torty, z toho dve pre 20 ludi, jednu pre 35 a jednu pre 15... U mna bud nie je nic, alebo vsetko naraz 🙂 🙂 🙂
Dakujem krasne!!!