Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@brumka K2 na postavicky urcite nie...ta je moc makka 😒
na postavicky velvet alebo flower smartflex 😉 ked potiahnes tortu, tak sup do chladnicky, ona stuhne ale nebude to tvrde, ze by sa to nedalo krajat, to sa neboj 😉
a postavicky si urob den dopredu, daj do chladnicky stuhnut, budu krasne drzat tvar, a urcite sa nerozpadnu 😉
aspon mne sa v zivote este nerozpadli 😉
@dm1
@ajka82 holky díky 🙂 bohužel jsme musela vzít script http://cukrarske-pomucky.cz/vypichovac-velkych-... , grovy neměli, samo jsem to nechala na poslední chvíli ☹
ahojte mamicky cukrarocky... mohli by ste mi dat inspiraciu? mam zadanie ze 40 kopcekov (k 40-tke kamosky) aby jeden kopcek bol asi na 2 porcie... okrem stonozky nejaky napad ako to ponat? do kazdeho kopceka chcu zapichnut jednu foto... dakujemmmmm 🙂
@lokalistin no paráda, tak si si to vyskúšala aké je byť superženou 😀 Ešte nám prezraď recept na tie londýnske rezy 😉
Ahojte baby 😉 Dostala som obj. na túto tortu. Má byť punčová a bez toho panáčika na vrchu. Koľko by ste pýtali za ňu? Ja vôbec nemám predstavu. Každý chce vedieť cenu hneď dopredu a ja si nechcem pýtať veľa ale ani málo..Ako to robíte vy? Ďakujem vopred za všetky rady.. 😒 😉
ahojte, mozno mate vacsi prehlad ako mam ja🙂 v piatok v noci som len tak surfovala a objavila som tu mamicku ktora pecie torticky a boli od krasy, jedna krajsia ako druha - viem vela vas tu je, ktore peciete a nadherne torty ale zabudla som si jej fotoblog ulozit a teraz by sa mi zisla inspiracia tak mozno mate niektore prehlad 😀 😀 😀 😀 mala torticky zdobene marcipanom aj malovane, napriklad kvietky marcipanove a listky malovane?🙂
netusim ani kraj ani mesto, bolo neskoro v noci, kochala som sa pohladom na jej diela ale neulozila som si to, a mala naozaj nadhernu pracu 😅 najviac ma uputali prave tie torticky ktore boli kombinovane aj marcipanovymi kvietockami aj domalovanymi listkami...a chcela som to dnes vyuzit ako inspiraciu, tak teda poradte kto ma nieco take este v albume? dakujem vam krasne 😵

ahojte, potrebujem poradit, kupila som si smartflex velvet, ako sa skladuje po otvoreni? a je vhodna do chladnicky