Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Holky tak já si řeknu za dort průměr 24 cm 550,-kč + ovoce z mléčnýho a 670,-kč + ovoce ze smartflexu, není to moc ???? díky 😉
@aduskatt nechcem ta od tvojho sna odradzat, ale mat ceny nizsie ako v e-shopoch je pre kamenny obchod takmer likvidacne. Ak si vsak pamatam spravne, ty uvazujes rozsirit sortiment v predajni.svojej mamy aj o cukrarcinu, tak ak bude za teba znasat prevadzkove naklady ona, potom to azda pojde. Kazdopadne, ak by si chcela nezavisly kamenny obchod, musis pocitat s takymi nakladmi, ktore e-shopy nepotrebuju a preto mozu mat nizsie ceny. Fakt si to najprv poriadne spocitaj. Vyhoda obchodu je skor v poradenstve a osobnom pristupe, nez v nizsich cenach. Drzim palce.
@mizulienka tu som niečo našla - http://www.google.sk/search?hl=sk&q=olympic+gam...
🙂
@dadka212
@pristela hmmm, mne sa ten puding zdal nejaky velmi suchy. No ale ochutnali sme to, mamka spokojna, ze plnku este budeme doma robit taku a sa tesi na dalsi kusok rano ku kave, ale nam s manzelom bola velmi sladka ta plnka. Som nevladala dojest ani ten kusom ako mi bolo sladko 😀 lebo take tie pudingovo maslove robievame len cokoladove kde ide aj cela coko a tie nie su take presladene.
ahojte kočky 🙂 chcela by som Vás poprosiť o radu... ktorá poťahovacia hmota je najlepšia, s ktorou sa najlepšie pracuje? smarflex, white icing, tá zo sušeného mlieka, penových cukríkov alebo pravý marcipán??? mám vážnu dilemu a už nemám veľa času na skúšanie 😲
@aduskatt jaj, tak neviem s kym si ta pletiem, myslela som, ze to tvoja mamina ma tu galanterku🙂 fandim ti, ze si ides za snom, ja zial tvoju odvahu nemam🙂
Ak ti vsak mozem poradit, nebojuj cenou, to je cesta k rychlemu koncu. Od konkyrencie sa mozes odlisit prave starostlivostou o zakaznika a pridanymi sluzbami. Verim, ze ti to vyjde, ved odvaznemu stastie praje.
@vlada111 Vladi, kde prosim ta nakupujes ten pomarancovy smartflex?
dievcence, mixujete niektora smartflex s nejakou inou hmotou? rozmyslam o tom, ze znizim naklady na tortu 😀 a napadlo ma, ze by som mohla nejako zmiesat jednu drahsiu a jednu lacnejsiu, mate skusenosti?
Jeminenku baby, korpus upečený, samo, že mi nevybehol tak, ako som chcela 😠 , tak som dorábala, nech mám navyše ešte jeden plát, no čo už... Ten z polovičnej dávky zasa vybehol až moc, a to som delila všetky množstvá presne na polovicu, ja tomu fakt nerozumiem. No tak hotovo, ráno plním, poobede zdobím, len mám dilemu, v užšom výbere skončilo 17 tortičiek, každá inak zdobená, tak ešte furt sa neviem rozhodnúť, že ktorú? 😅 😅 😅 😅 . Idem sa na to asi vyspať a ráno sa uvidí 😀
@mia1111 pekne vyzera ten kalich a ktoru farbu presne mas lebo ja mam taku nejaku svetlu a vobec mi to tak pekne nezafarbi
@lamps krasna ta ruza ☹ aj ja chcemmm
@aduskatt podla mna na slovensku je strasne vela ludi, ktori pecu. Ja osobne sa strasne rada premrvam v nasom obchodiku. Podla mna by si mala ist do toho. Budes robit nieco co ta bavi, a nebudes zarabat druhym do vacku. Len si to dobre prepocitaj ake mate najmy atd. ale podla mna by si mohla skusit. Eventualne ponukat aj nejake kurzy.
@pristela krasna torticka, mam jednu otazku mozno blbu,al mozes mi prosim ta vysvetlit co znamena to 1:3 marcipan?
dakujem

@mizulienka
http://www.google.sk/search?q=olympic+cake&hl=s...