Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@yamahafazer nene, praveze nie je v chladnicke.ja pouzivam na torty vyhradne tuto, husta je jak slak a zatial sa mi nikdy nestalo, ze bola pokazena
@lussy23 🙂 ďakujem ...tie čísla ako štrasové vyzerajú...kúpila som ich tu.. http://www.pecenieskamkou.eu/pecieteskamkou/esh...
@aduskatt no tak to sa musim pozret dakujem za info pojdem to omrknut hned v pondelok
@vecernicci Kočenko, mohla bys mi, prosím, koupit http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=51086604&tab=8 a http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=51086877&tab=3 . Peníze ti pošlu klidně předem na účet..🙂 Moc děkuji!! A kdybys natrefila i na váleček s kroužky, tak bych byla ráda..🙂 Takový ten nastavitelný, víš? 🙂 Děkuji!!
@vecernicci teraz kukam moja...tu ruzovu silikonku s tymi gombikmi atd by som si aj ja prosila...slo by to este 😕 😅
kujeeeem 😉 a stale plati, ze ta sada vykrajovaciek mimino...je u mna vitanaaaaa, furt ju nemam 😒 🙂 🙂
@anibas krásne 🙂 🙂 máš nejaký gríf na tie voály, máš ich nádherné ja sa s nimi vždy tak vytrápim ☹
Baby neskutocne torticky ste vytvorili.. nadhera.. 🙂 🙂 mam na vas jednu prosbu.. buduci vikend ideme na kamosovu oslavu 30-tky a napadlo ma, ze by som mu upiekla nejaku torticku.. bude tam vela ludi, tak len nieco male ako pozornost.. vymyslela som pizzu, kedze jeho rodina a aj on robia v pizzerke.. mate nejake inspiracie na tortovu pizzu?
Ahojte kočeny,
potrebovala by som poradiť - sestre budem robiť tortu/-ičky na stužkovú, chcú 19 minitortičiek a jednu väčšiu - tie malé že 10x10cm a tú väčšiu 20x20cm -bude to stačiť, nebudú malé? Chcela aj cenu , ale nemám vôbec poňatia koľko to bude vážiť - plnka čoko+ovocie, povedala som štandard cena od kila, ale veď neviem, či to nakoniec nebudem robiť zadarmo 😲
a ešte nemáte náhodou uložené nejaké inšpirácie s motívom Snehulienky? našla väčšinou iba bábiku v torte -sukňa, no chcela by som niečo iné asi...budeme mať spoločnú oslavu s neterkou a obe dostanú okrem iného aj bábiky snehulienku a jazmínu, tak aby sa to nejak aj hodilo spolu 😅
@vecernicci super dortíky
@peroli už si aj mňa nakazila 😝 😝 😝 už som sa tam prihlásila teda ti poviem dobrý hltač času hotová závislosť 🙂
@vecernicci tá krava je kráááásna

@aduskatt a byva v chlade alebo normalne v regali?lebo hovorim unas je to taky krtinec ,ze tam je strasne malinko veci lebo ak je v chlade tak tam vobec nemaju len tieto dve mame znacky ,ale ak je v regali tak musim pozriet lebo inak som uz aj v bille kupila trvanlivu a to som iba raz este strasne davno,ze si kupim do zasoby a ta byva normalne v regali a vsetka pokazena take som mala nervy a potom som presla len normalne chladenu a malo kedy som mala pokazenu,ale poslednu dobu mam stale pokazene ja neviem ako to skladuju ,ze sa to hned kazi 😠