Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@florentina přesně, ale ono to prospěje dětem i nám 😀 😀 😀
@vecernicci jo a ještě jsem neodpověděla na ten kufr...neboj, mám velkej /kombik/, takže klidně nakupuj.
babulky nemate nejaku peknu motylikovu tortu, taku veselu, pre malu slecnu, dakujem
@mizulienka to já jsem stejná, nechce si mi pořád něco vytahovat ze skříněk, tak to mám na lince a pak si nadávám, že tam nemám místo. 😀 😀
babule prosím nejakú inšpiráciu na tortu pre 85ročného dedka... nechali to komplet na mňa a ja tu sedím, hľadám a nič nenachádzam... vôbec netuším čo pre takého deduša urobiť... 😒 ďakujeeem...
@florentina inak vy by ste mali dostat zdarma aj soby ked vecernici dojde ako jezisek
@salonka1981 krásne sú
baby vy jake kuchyne davate... ja mam rok kuchynu nedorobenu, len spodne skrinky prerobene, na umyvacke este neni kryciia doska, vrchne skrynky povodne 30 rocne, a nove sa valaju v nedorobenej detskej izbe 😅 no a bonus...kuchynu mam 2,5x2,5 metra 😝 teraz radsej nefotim...ale vsetko mam po ruke...pri najhorsom sa rozsirujem do obyvky 😀
Dekuji vsem za liky,moc me potesily🙂
@florentina dekuji za pochvalu, bylo to hrozne a bylo to nejspis v takovem poctu naposled, obdivuji tady holky co pecou nekolik dortu tydne 😝
@mizulienka Lucka ja mám takéto, miesto včielok by mohli byť motýle
@lamps však to som sa chcela opýtať,že ako možeš mať kuchynu v takom tip top stave 😉
no ja nemožem odfotiť,bo by som sa tu prepadla od hanby 😠 😀
@mizulienka tak to si ako ja,ja nemusím ani piecť,stači variť a teda všade som rozložená 🙂 ,keď sme to plánovali,tak mm sa ma pýtal,že načo mi bude toľko pracovnej plochy,ale vidí,že je využitá 😀
jej kočky,tak vám závidím to stretko,budte tam mať určite veľmi veselo 🙂 🙂
@lamps dakujem krasne, si poklad 😉
Máte niektorá tento stojan? aký je? je pevný? ďakujem 🙂

@jakelina joj, Majka, to ti nezávidím, ja by som mala veľký problém odísť z domu, aj keď viem, že mm je schopný sa o deti postarať, ale... A tá moja kuchyňa nie je stále v takom upratanom stave 😀 😀 😀