Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka som nenasla☹
@mizulienka a viac sa mi uz nesce, je toho strasne malo☹
Aha to je zabavna torta http://www.imbecile.me/pic/barbie-dolls-mud-wre... 🙂))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
@aduskatt ty si poklad, dakujem krasne 😉))
teraz mi volala kamoska, ze chce tortu, potom, ze dve a nakoniec, ze chce tri, okrem toho mam uz objednavky na 4 torty, ach jaaj, som sa znova do toho dostala. 😕
@aduskatt 😝 ak mi povies ze mas dve alebo tri spodne skrinky, tak ti budem zavidiet...ja len jednu v rohu a 3 sufliky dolu 😀
akoze som total KO 😖 deti presoplili predosle dni a ja ze, sak som odolna...no prd veliky ☹ a to som este rada, ze mi dnesnu tortu presunuli na zajtra, piatok rano pridu pre jednu, v sobotu pre jednu na 99%, este sme nedorozpravali a na nedelu este jednu 🙂
Baby asi idem robit prvu zakazkovu a to hned prsia 😝....no amen tma ....to sa robi zo srdcovej formy , ze ? a to ,,popredie,, 😀 sa tvaruje puncovinou ?
holky, tka dneska silikonky neměl žádný 😢 ☹ ještě se tam stavím jednou a uvidím 😉
@vecernicci ☹ ...teda ty sa nabehas , zienka jedna obetava ...
baby poraďte mi čo je lepšie na poťahovanie? K2 alebo Pasta Dama? .. Ďakujem 🙂
@vecernicci to nevadí, děkujem moc
@louisviffon kazda ma svoju oblubenu hmotu, jedna ju vychvali a druha ju nechce za nic na svete.musis vyskusat, co vyhovuje tebe
@ajka82 no tesiii ma, ze nie som sama s takou kuchynou 😀 ja mam dole dve skrinky a hore dve...cakum prask...dovi dopo 😅
@lamps ...moja a ty ani rychlovarnu konvicu na linke nemas? 😕 to je inyyyyy poriadok teeeda 🙂
ja tiez furt upratujem, ale teda nieco na linke mat musim...sak inam to nemam kam dat 😅 ako stojan na noze, konvica, chlebnik, kosik s ovocim... 😝
@miciatko si perfektna, dakujem krasne, su tam super inspiracie, urcite vyuzijem 😉
Zdravím vespolek. 🙂 Po všech těch chválách na Marlenku, co jsem tu četla, tak jsem ji musela vyzkoušet. Bohužel asi jsem divná, protože uvařené zkaramelizované salko, i když nebylo zkažené, mi vůůůůůůůůůůůůůbec nechutnalo. Takže já placky nachystané a co teď. Tak jsem uvařila extra karamelový pudink od dr. ... a vyšlehala s tím máslem a přidala trochu oříšků a bylo to vážně výborné i takhle. U nás se všichni oblizovali už druhý den, ani nevydrželi čekat do třetího dne 😝
holky, "špehuji" vás velmi pilně 😅 na potahovaný si zatím netroufám, ale chci mužíčkovi k narozeninám (40, tak se chci pochlapit 😵 ) udělat dort atypického tvaru (prasátko), mám dřevěné prkénko, podle kterého to chci vykrojit (z obdélníku), máte nějaký tip/trik na prokrajování? já se bojím, že to nedám rovně, což se mi ostatně už několikrát potvrdilo u normálních tvarů... rozměry jsou 35x15 cm, takže na mě fakt docela velký sousto 😔
chci polévat čokoládou a zdobit lentilkami, stačí rozpustit čoko na vaření s máslem? a lepit hned, že? nebo případně pak asi kapkou a lepit, aby to na mě nebyl moc velkej fofr...
děkuju moc za všechny postřehy
@aduskatt @pipka baby nehadajte sa bo budem musiet odfotit moju kuchynu 😀 napravo za suflikmi sa otvaraju balkonove dvere a vlastne este napravo za rohom, jak som fotila od dveri, je chladnicka...takze my tam ani stol nemame 😝 ..jooo a ta skrinka pri umyvacke pod umyvadlom je s vyvodom z umyvadla, takze plna hadice ... vyhrala som? 😀 pracka sa nam nezmestila do kupelne, preto je v kuchyni...aj povodne tak bolo robene na pracku v kuchyni

babulky je nejaka torta na tematiku barbie, kde nie je babika barbie???