Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@sloniiicek krasna kitty 🙂
@dm1 daj vediet, co potrebujes, skocim ti kupit a v piatok vecer si mozes prist pre to 😉
@henikav myslis tuto?
Andreo, ten je krásný!!!! 😵
Ahojte dievčatá, ste naozaj šikovné.Možno sa tento môj príspevok nehodí ale...skúsim to. Robíte tieto tortičky aj profesionálne ci len do rodiny? Potrebovala by som svadobnú tortu a to nielen krásnu ale aj chutnú. Je niektorá z vás Prešova alebo okolia?? A podujala by sa na túto úlohu??? Dakujem
@angie0210 na www.tortyodmamy.sk máš cukrárky rozdelené podla okresov,hladaj tam čo máš najbližšie 😀
myslim že anibas je z prešova nie?
Ďaaakujem za radu.
ahojte maminky cukrárky,
tiež som sa chcela poradiť a s vašou pomocou vybrať cukrárku, pozerala som stránky, ktorú dala @janulabj ...
je tam však viac cukráriek a mne by pomohla rada, na ktorú sa mám obrátiť...
som z Novej Dubnice, kusok od Trenčína a potrebujem tri torty na 4. augusta, lebo všetci moji synovia majú v jeden deň narodky, rozmýšľala som aj nad nejakým vláčikom s troma mašinkami, alebo trojlístok...
ak máte nejakú osvedčenú, tak mi prosím IP nite...dakujem
@andreaber krásný méďa,to je z nějaké slovenské pohádky?
@sloniiicek rozomilá kitty,to ten mramorový vzor se mi na tom moc líbí
@sisa.b nádherná inspirace,už vím,co mojí babi na podzim k 76.nám. Jen ty kytky jsou na mě ještě moc složitý.
@juliagregor podívej se do jejích albumů a ty co se ti nejvíc líbí kontaktuj.
@henikav aj mne sa velmi pacila a ulozila som si ju, preto som si podla opisu myslela, ze o tejto hovoris 😉
no ja neviem, ci stiham tolko lalii a mam este asi dalsich 20 v uzsom vybere 😀 no a este nesmiem zabudnut na to, ze sa mu pacia dost prezdobene torty, tak fakt neviem, co vybrat 😅
Kitty je taky moc hezká, tu jsem úplně přehlídla... 😵
Holky, potřebuju radu - slámky na vyztužení spodního patra dáváte, až máte potaženo? Nebo předtím??? Asi předtím, žejo?
A kolik jich tak dáváte?
@zdenallicka ja som vystuzovala az potiahnutu tortu
@juliagregor ja som zo starej dubnice aj @sisa.b 😉
Siso, díky..🙂
A ještě mi poraďte, co se zbytky korpusu... no, se zbytky - mám asi 1,5 kg z dnešních třech korpusů... 😝 Mramorovaný korpus je super, ale dělá boule, takže to je na houby... 🙄
Punčovinu nepoužívám...
@zdenallicka mne ked sa urobi v strede boule tak ho hned po vybrani z rury prevratim a polozim na vrch tu formu teplu a zatazim. krasne sa vyrovna a po chvilke otacam naspat
Dm, no jo, ale já mám vždycky tak sedmicentimetrové boule... 😝 😔
@zdenallicka nemáš vysokú teplotu v rúre ? cca 160 C
@martinex peknučké 😵 😵 😵 😵 veľa strán - veľa peňazí 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@zdenallicka a co právě z toho udělat punčovinu a z ní udělat dort? Nacpat do formy,nechat ztuhnout a třeba jen polít čokoládou? A až to nakrájíš,tak k tomu kopeček zmrzliny a šlehačku 😵

caute kocky. tak tuto kittinku som robila pre dcerku k 2 rockom. mam z nej veeelice dobry pocit. plnka bola karamelova s ananasom, ktory bol v hlavicke a do telicka som dala banan. vahu mala 2.242g. a potahovala som prvykrat s WI. robilo sa mi s nim perfektne.