Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci já jsem právě myslela, že všechny ty formy koupila florentina. Já si tu jednu vezmu a druhou tam určitě udáš.
No to by mě taky zajímalo, ale snad nám tam dají povlečení ne??? 😲 😲 😲
@jakelina no právě, že na některých chatách dávají, jinde ne, tak jestli si nemám vzít pro sichr spacák 😕
@vecernicci no ja si neviem predstaviť, že by som mala trepať vlakom aj povlečenie 😝 nejako sa vyspím 😀
ja práve kvôli tomu ani nepečiem nič, beriem len nutné veci aby som to všetko odniesla 😝
@vecernicci Já beru jenom nějaké přezůvky, jedno triko na převlečení, kdybych se zašpinila a něco na spaní. Jinak se mi nic nechce tahat.
@jakelina já taky beru jen jedno tričko, pyžamo, ručník tepláky a plnou bednu pomůcek 😀
@vecernicci
@jakelina ja tiež dúfam, že tam nejaké paplony budú 😅
inak kolko toriet sa tam berie? ja neviem či mám zobrať, idem vlakom do BA a neviem ako to unesiem ak nezoženiem ten prenosný plastový box 😝
@vecernicci vidíš ručník, zapomněla jsem, že se budu i koupat 😀 😀 😀
@vecernicci Máš odkaz na ten ráfek?
@dadka212 já beru jeden naplněný a tam ho ořežu a dotvaruju a když jedem autem, tak se hlásím, že vezmu ruční šlehač, ať to nemusíte tahat busem a váleček a podložku na válení marcoše mám vzít taky? váleček mám jen dřevěný 😝
mňa by zaujímalo, ako to bude so stravou, vôbec neviem čo zobrať, bude sa každý o seba starať predpokladám, či ako?
@zdenallicka tahle to je, ale je za 119 kč a mám pro tebe ten váleček na proužky 😉
@vecernicci ja tiež drevený používam 😉 no hádam nič nebude chýbať 🙂
@jakelina @dadka212 tortu berie @vecernicci, danka @dm1 a ja tu marlenku bez valkania , len nech sa danka s vecernici dohodnu prichute nech nejeme tu istu 😀 😀 😀
@eliska22 kúpia sa párky, objedná pizza a inak neviem čo budeme jesť 😀 asi torty 😅 a cookies od @vecernicci 😎
@pristela já beru celou světlou a višňovou marmeládu 😉
kočky inak dnes maslo - kaufland za 95 centov, pudiny dr.oetker vsetky 50% akurat som potrebovala na kokosovy krem 😎
@vecernicci tak chleba neber, vezmu já. Na snídani vezmu čaje a můžu i kávu, ale myslím někdo psal, že kávu bere. Myslím pipka.

@zdenallicka 15,5-29,5 cm, výška 7,5 cm 😉
@jakelina jasnačka, beru je oba s sebou, mám toho plnou krabici po 12 baleních sušených mlík 😝 😝 ještě, že má @florentina kombíka 😀 😀 😀
jinak holky, technická, berete si s sebou povlečení, nebo spacák?