Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
to jsou manévry, jak kdyby tam nebyl krám s jídlem 😀
@jakelina Jeeej diky 😉 🙂 tak ho vyskusam aj ja 😵
@eliska22 tak to ti děvče fandím, jsem na tebe moooooc zvědavá 😀
no baby my keď to tam začneme všetky vybalovať, tak predpokladám, že tam možno ešte tak dva dni ostaneme a budeme dojedať 😀 😀 😀
@vecernicci já mám dost domácích marmelád, tak neber, já vezmu. Nemusíš kupovat.
@jakelina já mám taky domácí 😉 já myslela dovnitř dortu 😉
Baby inak ked chodili zeny na moje kurzy vzdy kazda nieco priniesla, dalo sa to na jeden spolocny stol a kazdy si mohol brat co chcel, nik sa nikoho nedoprosoval akurat tak potom prosil o recepty 😀 a vzdy aj pozostavalo, sme to davali recepčnym alebo si to holky rozobrali domov . Hlavne si nezabudnite vziat vody 😀
@pristela vody už mám sbalený 😵 a vínko taky frankovku červenééééé 😉
@vecernicci já vím, že dovnitř dortu, jenom jsem nechtěla ať kupuješ. Tak vem ty a já vezmu dva chleby a čaje. 😉
@vecernicci ked pises o tom domacom no neveim neviem ako na hranicach ked je zakaz dovozu alkoholu z ciech 😀
@vecernicci já myslím, že jsme se domluvily dobře, já kupovala jen čtvercové a srdcové ráfky....kulaté máš ty 😉 Cenu pohledám večer, až půjde malá spát...
Dievčatá na týchto privátoch by malo byť aj povlečenie na posteľ - preto je cena 12€ za noc, aj mikrovlnka, väčšinou je aj pripojenie WIFI - záleží aký príjem tam majú
A vy už rozmýšľate čo beriete ???? 😅 😅 😅 tak ja som ešte mimo výlet - asi len kefku a € a OP zoberiem 😀 😀 😀
@jakelina @vecernicci já se na povlečení ptala @simasa už předevčírem a dělala dotaz, tak psala, že dá vědět
@vecernicci
@florentina mám tu seznam těch forem a mariann chtěla dvakrát kulatý a dvakrát hranatý ráfek.
Larah jedno srdce
Simasa jeden čtvercový.
hranice kontrolujú na alkohol !!

bože tolko toho treba 😀 @pipka aké rozmery kufra si môžem zobrať 😀 ja mám len ten velký 😅 ešte kuknem športovú tašku....