Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
tak ty formy... já mám 2posuvné hranaté pro @mariann2 dohromady za 350Kč, 1pro @simasa za 175Kč a 1srdce pro @larah za 149Kč a 1pro @vecernicci (ale my to spolu směníme za tu kulatou, nevím co stála, zbytek srovnáme). A za platbu budu ráda v eurech, vyměním si o to méně.
@florentina tak ty dvě kulaté by měly být pro mariann
@lamps hmmm fúúúúha, to fakt neviem, mixuj fakt kým neuvidíš že keď tam pichneš prst, že to bude krásne držať, že sa to ani nepohne 😉 a vôbec nemáš za čo, to je tuším prvý krát, čo viem poradiť aj ja, to sa mi ešte nestalo a som rada, že som aj ja aspoň raz užitočná 🙂)) 😉 a vieš ako som spravila ten vrch piva aby tam nemuselo ísť veľa tej peny? upiekla som korpus taký, že sa mi tam spravil vysoký kopec a na ten som len trošku natrela 🙂 všetci čakali, že je celý vrch penový, tak boli príjemne prekvapení 😉 držím päste, isto bude supeeeer a oslávencovi sa bude páčiť 🙂
no, zeny, uz som si aj vlasy ofarbila, nech vyzeram jak clovek🙂
@jakelina no vždyť říkám, že jsme se domluvily dobře @vecernicci 😉
hlavně se holky všechny pořádně nadopujte céčkem a vykurýrujte, co jste nemocné...já mám doma dcerku naočkovanou včera priorixem, tak nesmím domu nic přitáhnout....se docela bojím....
ženy vsak aj ja sa chcem napojit na dialnicu , len este neviem kde bo ma 3moznosti 😀
@florentina tak to by som sa aj ja bala veru a nie len toho, aby som nic nepriniesla domov...drzim palce, aby ste to zvladli v pohode🙂
berie niekto foťák ? a vie dobre fotiť ?
dokelu tuším si pôjdem kúpiť zatra farbu 😀
@aduskatt no já se toho právě taky dost bojím. Obecně očkování nemusím a toto mě vůbec štve. Jenže už tak jsem ukecala odklad o víc jak 5 měsíců na první dávku, dcerka teď byla dlouho zdravá, tak jsem usoudila, že lepší už to asi nebude a dáme to, když to musí být. S ní jsme teď jen doma či na zahrádce či procházce, šetřící režim a nikam mezi davy a já jedu jen na to stretko. Jsem si říkala, že nikam nepolezu a vůbec mě nenapadlo, že holky budou nemocné. Teď mi to tady dost kazí radost z víkendu, fakt se bojím a kdyby na mě holky nebyly závislé s dopravou, tak bych svou účast určitě zrušila. Jako já se moc a moc těším, ale zdraví dcerky je nejdůležitější. No ale teď už s tím nic neudělám...chjo
@florentina @vecernicci kočky, nemám čas to celé čítať mám u vá teda 2 hranaté a 2 okrúhle posuvné formy?
podstatne je mat vela fotakov..co tam po tom, ze nevieme fotit 😀 😀 😀 😀 😀
sak ked nafotime kvantum aspon bude z coho vyberat 🙂

@eliska22 sak som to kukla teraz na mape, ved Vistuk nie je az tak daleko za PK, to by som sa mohla vratit potom do PK a odtial na dialnicu 😉