Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
aj ja mam zopar tych umelych tanierikov..........donesiem...
Tak som vás dievčatá dočítala 😝 😝 v robote nestíham, ani nemôžem , sme ostro sledovaní 😠 😠 Toľko vecí beriete ? A ja čo mám zobrať ??? Pravdu povediac budem rada ak navarím doma v piatok ... A mám aj nejaké náradie zobrať ? Alebo hmotu ? Alebo čo ??
ja si hmoty beriem..ale nie nejak vela...tak do kila 😀 aby ste ma naucili seeecko co viete 😉
a pomocky berem...cely kufor 😝
kocky videli ste tieto krajky? je to asi nieco ako sugarveil aj prasok tam je. moooc sa mi pacia 😵 . Ta cena je sice brutal ale zase aj jedna forma na krajku kolko stoji... a toto bude krasne jemnucke ozaj ako krajka http://www.sladkeumenie.sk/component/jshopping/...
baby, co mam doniest ja?
@florentina
@pipka
@jakelina kocky nie je problem idem tam az zajtra zoberiem dufam ze budu mat vsetko ako je na stranke 🙂
@anibas tu je video na ne
https://www.youtube.com/watch?v=BqGjwLmHQfU. ano cena je brutal ale aj sugarveil stoji 35 eur a mas tam len jeden vzor na forme tu ich je viac aj 3 alebo to mas naraz lebo to vyjde okolo torty a netreba znovu zarabat. uz si to predstavujem na cokolade. boze uz viem co chcem pod stromcek 😵 ...... sice to si asi kupim tajne bo toho mojho vykoti ked uviddi cenu 😀
@ankalv1 a jak to dopadlo? zachránila jsi to? 😉
@pristela když chceš být užitečná, tak přivez váleček 😀 ať ho nemusíme táhnout až z Čech 😉
@pipka a já beru taky z černého rybízu 😉 náš prcek jí říká ta filajová 😀 😀
@vecernicci ja mozem zobrat valcek...mam si ho nabalit? 😕 🙂
@vecernicci filajova je dobraaaaa, mnaaam 😵 ja berem merunkovu marhulkovu 😎
@pipka jj díky 😉 podložku na vyválení od tuperware beru 😉
@sisix u nás je budou mít dřív ťamani než e-shopy 😀 😀 😀 😝

@dm1 dani prosiim prosiiim ja by som chcela tie retaze..jednu cervenu srdieckovu a dve hviezdickove, jednu zlatu a jednu cervenu...kupila by si mi prosiiiim? 😕 😵 😵 😵