Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@micmo no tedaaaaa to bude cukraaaaaaaaaar to je jasne 😉 😉
@ankalv1 ked ti mozem poradit z vlastnej skusenosti, vyskusala som viacere nemecke susene mlieka a vsetky su otrasne 😝 😝 😝 😝 😝 Ja si ich davam kupovat z ciech alebo polska. Z tych nemecky som si po 4 pokuse povedala , ze nikdy viac. Je jedno, ci dodas cukor alebo mlieko alebo med alebo vodu ,a stale sa mi to rozpadavalo.Moje islo 4x do kosa. 🙄
no idem ja studovat jak obalit tortu cokoladou...pani nepride rano pre nu ale az podvecer a som celkom rada, lebo starsia vyzera jak chodiaca mrtvolka, sice sople presli aj kasel ale ma cele oci zalepene a take kruhy pod ocami, ze sa ma mm pytal, ci neposluchala a cisom jej urobila monokel 😕 😅 akoze ja by som nikdy neurobila ale niekedy ma vie statocne vytocit, tak si idem vzdy kopnut von do smetiaka aby ma nevydela taku zurivu 😀 a mladsej dnes nezapasovalo mlieko, skusam ju pomaly prestelovat z mojho na ine, no a cele poobedie len na rukach, vecer sa mi nezdala, lebo ked som ju prezliekala do pyzama tak ricala "boli boli" a stae len na ruky ani odomna mlieko nechcela a celodenna strava po chvilke skoncila po celej obyvacke :-s 😔 co som na 3x umyvala... a uz chuddatko konecne zaspala vycerpana hladna, ale s usmevom, ze zase chce odomna mlieko, tak uz hadam bude dobre...zas sa nevyspim dnes v noci, bo ich budem pozerat ci su ok
zajtra rychlo naplnit, ist k dr so starsou nech jej preistotu urobi CRP a potom mozem zdobit aby mala teta nachystane a piect na dalsie 2 torty
@pralinka25 dekuji, jsem na nej pysna 🙂
@bambula1307 jo, jo po mamince 😀
ozaj a este ma napadlo, kamoska, ze co by som jej korpus neurobila aj s celozrnnou mukou...mate niektora skusenost ked mixnete muku s celozrnnou? vyjde korpus v pohode ci mozem cakat ze tolko nenarastie? 😕
@vi3ka male ozdobky nalepis vodou
Babule, tak postelne pradlo si netreba nosit.
jaaaj ja doteraz zehlila 😝 ale mam pokoooj, dufam, ze aspon 2 tyzdne 😝 😅
@vlada111 vladi, sak musis jej viac dat 😀 ja som mojim dnes nacapala taku plnu misku odrezkov a zvyskov po vykrajovani, tak sa s tym bavkali 😉
ale teraz tak rozmyslam, ze v detskej na koberci... 😕 😅 ani som nekukla, kolko je tam toho zaslapaneho 😝 🙄 musim hned rano nabehnut to skontrolovat aby ma potom neskor slak netrafil 😀 😀 😀
@mamina1978 Ďakujeem 🙂
Dievcata , tak som vas po tych troch tyzdnoch dovolenky chcela docitat, ale to je nemozne. Som len sem tam nieco zahliadla a precitala no a samozrejme olajkovala vase krasne torticky. 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Nebudem menovat , aby som na niekoho nezabudla, ale teda mnohe ste sa zo zaciatocnicok rozpiekli 😵 😵 😵 😵 😵 A pokrocile proficky mi zase dali zabrat s ukladanim novych inspiracii 😉 🙂 😀 😀 😀 😀 😀
Tak .......hotovo 😎 a uz sup do postele....... 😉 😀 😀 😀 Dobruuuuuuu 😉
@mamina1978 no on mi to doniesol zadarmo,takže som to chcela vyskúšať ale tiež to zle skončilo.. 😒
@yamahafazer jeeej, kraaasna torta, ta cipka hore na torte vyzera super, dobry napad. 😵
@yamahafazer hhi, teray kukam, ze este jedna torticka tam je a ta je tiez super 😵 este dobre nevidim, som este na nocnej, ale koneche zachvilku idem domov a mozem makat 😅
jedna autíčková, nevyšla mi potahovka, tak jsem musela ještě obložit 🙂, mašle se mi zdála nepatřičná, takže obyč provázek.....ale jinak, dělala sem si zase z nouze MMF a tentokrát docela dobré, i modelovat se z toho jakž takž dalo, takže v krajní nouzi to naše sámoška jistí 😀, jinak ale zůstávám u smartflexu
@mizulienka já jsem měla plný kýblík PDT a míchala jsem s MMF a v pohodě.
@yamahafazer prosim, prosim ze ta cipka nie je z hmoty, lebo sa pojdem vyrevat do kuta 😀
@yamahafazer kuááááááááásne

baby mali ste uz niektora pastu dama top kok? aka je?