Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte dievcata,potrebovala by som torticku pre syna,najde sa tu nejaka sikovnica kosicanka? poprosim IP dakujem
babeny, jedna torta spolocna pre chlapca aj dievca. maju 2roky a su len kamarati, no budu oslavovat spolu....
nejaky motiv? napad?
@drobec33 tie som sila ja vsetkym babenkam , ktore boli na stretku, ako prekvapko 😅 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4315558...
Ja si tu sedím a "kecám" s vami a kto mi upečie korpus? Mám tento týždeň dve torty - jednu knihu a druhú pivový krígeľ. Knihu berú v stredu doobeda a krígeľ vo štvrtok, nemám nič nachystané. Len korpus na knihu mám upečený 😅
@pipka a jak to doma muž zvládnul, myslím s dětmi? Doufám, že teď už si bude víc vážit tvé práce!
ďakujem za všetky pači sa mi to 🙂
@florentina no...straty na zivotoch neboli ziadne...deti najedene a v zasade zive 😀 😀 😀 takze v poriadku.
aj ked teda v byte dost neporiadok..ale tak to som prehliadla...dnes som si vyupratovala a ficime dalej 😉
skonstatoval, ze dnes sa tesi do roboty 😀 😀 😀 takze asi tak 😝 😀

@jakelina a co napriklad s takou lienkou, motylikom z cukru? aj tie budu drzat vodou? ci nejake maslo?