Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@zdenallicka krasna a ta kvietkova je ako luka rozkvitnuta 🙂
ozaj a barbinu ste niektora nerobila, zeby ste mi hodili na inspiraciu nejake? dakujem 🙂
mne dnes tiez pribudla dalsia torta - svadobna na buduci tyzden, takze budem piect dve 😅 a este jedna na august pre jednorocneho drobca 🙂 vcera tiez jedna este na koniec jula... ak to takto pojde dalej, tak budem musiet zrusit album na FB 😀
@bianca mozno kym miniem celych 6 kil, tak sa s nou skamaratim natolko, ze inu uz ani pouzivat nebudem 😀 kazdopadne by som z nej nejake kvety ci figurky nemodelovala. na to si idem zarobit MMF
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=8585
tohle je ta ml. hmota... z ni mi ruze sly super 😉 a dala jsem tam med misto sirupu...
ja prave potah budu delat z MMf ale ozdoby z tehle hmoty , slo mi to lip..
mne sa super robi s K2 a WI 🙂
WI chi zkusit 😉 pry to jde dobre 😉 ale zase doma ji neudelas, kdyz narychlo potrebujes 😀
ahojte 🙂
baby, vsetky vase torty vyzeraju uplne uzasne. vzdy po vikende si to tu okuknem a tajne zavidim oslavencom 😀 . robite krasne torticky.
beruska krasne su tie ruzicky. Ja som skusala tiez mliecnu hmotu, chutovo bola fantasticka, ale roztekala sa mi, nevedela som s nou nic urobit, neviem co som zle spravila
@bianca dekuji, jsou to moje prvni 😉 popravde nemela jsem doma sus. mliko tak jsou delane z Bebilonu a dalala jsem si jen 1/2 mnozstvi, chtela jsem to zkusit 😉 a jeste mi trosek zbyl...
ale bylo to snad nejsi nez jsme cekala, 1 den jsme udelala hmotu, pak jsem ji nahrala, dala trosek cukru a slo mi to vyvalet super bez podsypani - je takova mastna tim maslem takze to nei zaprasene cukrem nebo Solamylem.....
mam na to silikonovy val i valecek...
ja budu pict na pristi vykend, pak na srpen 2x v zari maji nasi vyroci svadby a pak nic az babi vnarozky v rijnu... uplne se na to klepu 😀
jezis vikend 😲 uz jdu asi radsi spat 😀
tak moja prva skusenost s RDI dost negativna. prvy raz mam zvlneny potah na torte ☹ a zrvona na torte pre cudzich 😔 teraz som vdacna za tych milion kvetiniek, co na nej chcel mat.
potah sa mi hrozne natahoval a trhal ako zuvacka, pritom som podsypala solamylom. odkedy mam novu podlozku na valkanie, tak mmf vzdy na prve rozvalkanie, toto som musela 4x prevalkavat 😒 zvysne dve poschodia celkom ok, ale to som musela nechat riadne hrube. takze nepoleti von oknom, ako som povodne planovala, ale viac nekupujem. nechapem, ako sa s tym moze niekomu dobre pracovat
@sisa.b mozno sa skamaratite 😉
@lucula73 krasna je 😵 kam by foto patrilo ak nie sem.Niesme komplet super pekarky.Ja som tiez skor zaciatocnik ale vyhovaram sa na to ze nemam kde 😔
inak decka kazdy den odpocitavam dodaj kuchyne.13.7.je to presne 8 tyzdnov a musia ju dodat.Ak nezavolaju tak tam nabehnem
@sisa.b vidis ja som ti povedala uz davno ze daj album na FB a budu sa sypat objednavky!
ja mam trochu obavy z prvej objednavky pre uplne cudzieho cloveka. najskor chcel macka me to you ale ako 3D tortu macka co sedi a este aj chlpateho tak to som radsej zatrhla ze radsej s postavickou..... vybral si toto len namiesto kvetov macka

@dm1 dakujem za nazor.Ja stale vaham.Asi skoncim len u fal.marcipanu alebo skusim 1x salkovy marcipan.Kupila som teraz neake obrovske v lidly tak mozno to risknem.Vraj je super na ozdoby