Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@sislik2011 všetky torty som robila ja 😀 tak to sa teším, že sa ti tak páčia, hádam niekoho nájdeš 😉
@dadka212 ano,ano,dovolila som si ukradnut napady,verim,ze to nevadi 🙂len sa este nikto taky nenasiel,kto by mi urobil ☹
@sislik2011 nevadí 😉 keby mi to vadilo, tak by som fotky nedávala na net
@sislik2011 no a zabudla som napisat,ze su jednoducho kraaaaaasne 😉
@sislik2011 no já si nejsem totiž jistá, že sem chodí někdo přímo od Zlína. To tak nejblíž, ale i tak daleko je asi @jakelina,ne?
@florentina no tak to vubec netuším ☹
baby mali ste uz niektora aj smartflex jahodovy? aky je?
@mizulienka ja som ho mala je dobrý 😀
@mizulienka ponukali mi ho naposledy ked som bola kupovat SF, ale nezobrala som, lebo mne doteraz vsetky jahodove prichute chutili tak umelo...tak neviem...aale tiez sa rada dozviem aky je 🙂
inak baby, prosim robili ste niektora knihu cca 8 kg? ake by mala mat rozmery nech sa mi aj do chladnicky zmestila 😕
@mizulienka ja ho mám práve 😉 ........nemali pomarančový, tak som zobrala tento........vonia krásne jahodovo 😉 večer vložená torta do chladničky a ráno som šla do nej a normál jahodyyyyyyyy.....chuť-kedže porovnávame doma s pomarančom, tak je sladká....oproti nemu. NIekomu môže chutiť, niekomu nie.............ale myslím si, že tá pomarančová sa viac hodí k rôznym plnkám ako táto jahodová-------to je môj názor......
@mizulienka mne teda vobec nechutil 😝
@dm1 a pomarancovy ti chutil?
@mizulienka ja mám pomarančový teraz a on jje taký trošku kysellkavejší,tiež pekne vonia,jahodový bude isto sladší...... 🙂
@mizulienka no ten bol lepsi isto. Ale zase ja som na toto divna akasi 😝. Inak niekto na stretku zase hovoril ze neznasa pomarancovi len uz si nespomeniem kto to bol 😝 . sto ludi sto chuti
kočky nerobili ste niektorá náhodou svadobnú tortu vo fabách biela,čierna????kamoška chce takú,idú na svadbu,ja neviem,že či tá čierna je vhodný farba 😕 😕
@aduskatt no tá predposledná sa mi celkom páči.........ja som našla cez google obrázky,len ona mi splietala čierne kvety čosi,biely podklad,ale teda neviem,mne to pripadá smutné 😕 😕 .....možno menej čiernej by šlo.......však má prísť ,som zvedavá,či z toho dačo bude. 😉
ďakujem za tipy 😉
@lucula73 ........ Inspiracie z internetu ............................. 😉 🙂
@dm1 tu poslednu ukladam je krasna 😵 😵 😵 😉
@mamina1978 ja som ju mala ulozenu uz dost dlho🙂) a mozno mam a prehliadla som🙂)si tu ten komp so mnou dnes robi, co sa mu zachce 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@aduskatt aj tak pozeram, ze uz aj ty mas krasnu zbierku inspiracii ulozenu 😉 😵
@mamina1978 no, snazim sa🙂) kazdy den nieco pozriem a ked sa mi paci ulozim...aj ked uz neukladam tak vela ako na zaciatku🙂
baby aha kuk take neokukane stencils len skoda ze to je ako sada lebo to jedno kde je motyl by mi bolo nanic 😝 http://www.umeleckepotreby.sk/snazaroo-sablony-...

@terezka87 z bezne dostupnych surovin to mozes lepit medom