Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@eliska22 To velmi dobre poznam 😉 😀 😀 😀 😀 Ja ked som robila misicky na tortu , tak moj najstarsi syn zahlasil, ze potkan. 🙄 😅 Tak viem presne ako sa citis. 🙄 Ale ty mas krasne torticky, tak bude to morske prasiatko urcite krasne. 😉 😵
@mamina1978
@dm1 jej,krásne tortičky,som si poukladala,veľmi pekne ďakujem......... 🙂 ,uvidím,čo z toho nakoniec bude 😉
@pavlinaoo no chuťově je to podobné těm bonbonům a záleží co tam dáš za aroma, jestli mandlové, tak po mandlích, rumové pro rumu, fantazii se meze nekladou.
Někdo část cukru nahradí sušeným mlékem a pak je to hodně podobné mléčnému marcipánu, ale nebude čistě bílý, ale nažloutlý.
@cestovatelkaandrea pôrod 😉
zienky mate nejake inspiracie na 60te vyrocie svadby? dakujem krasne
@nikulqa ........inspiracia z internetu..................... 😉 🙂
Ja mam len takuto jedinu ulozenu, 60 vyrocie svadby, tak to uz je kus zivota preziteho spolu, preto by som dala par oplatok s fotkami ich spolocneho zivota vyrobit a asi takyto styl ako na fotke by som zvolila. Pripadne este tam mozes dat 60 cislo k svadobnej fotografii a nejake ruzicky ku fotkam. 😉
Baby co pouzivate na modelovanie postaviciek???
@jaannuusskkaa smartflex Flower alebo Velvet
@mamina1978 velmi dobry napad,budem to musiet skonzultovat so zakaznickou...dakujem krasne
@aduskatt Dakujem 😉
Ahojte babulky davno som tu nebola ale potrebujem help:
nejaky odskusany recept na cokoladovo-karamelovy krem ale aby sa im huba nezalepila nepoznate niekto?
@mizulienka tesco ma 0,99€
baby prosim, este raz otazku, robili ste niekto 8kg tortu v tvare knihy? ake ste mali rozmery? dakujem
baby aky je rozdiel v ozdobovani torty na PSP a birmovku?
😵
kurnik, tak teraz aby som holubicu vyrabala :-/
a nemate nejake pekne namety?
Ahojte baby.. prosim Vas chcela by som robit puncovu tortu, mate nejaky osvedceny recept?

@simasa no snažím sa to vymodelovať a príde segra a povie jej aká krásna krysa 😀 takže tak a trápim sa s tým od rána už od takej 9 tej 😒 ale tak už to idem malovať a uvidím, či sa z bielej krysy stane morské prasa 😀