Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka sme Ti hovorili 😀 😀 😀 no co, tak si im dopriala..............ci ste sa dohodli na pevnej sume a budes stratova? 🙄
@aduskatt ja som dala ten mensi rozmer ako ste vraveli, len sa mi zdalo, ze bez dalsieho poschodia by bola nizke a teraz to je dost vysoke...je to pre kamosku, tak jej doprajem 😉 caka teraz babo, tak nech si dozici 😉 😉
@florentina tak jsem si hmotu z bonbonů rozmyslela. Chci, aby to i chutnalo (prostě falešný marcipán). Našla jsem toto. Holky to chválí. Je to krásně popsaný co a jak, takže pro začátečnici super recept. Dnes ji chci zkusit.
http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=11&t=4 tak snad se zadaří... 😅
@yamahafazer ked mas vela parizskeho kremu nechas zvysok volne stat na linke a zavolas deti 😀 😀 😀 ( alebo muza), ja som takto dorazila s dcerou krem a nechcem parisku tortu vidiet aspon 2 tyzdne 🙂
este poprosim info "profesionalky": aky je rozdiel medzi tymi kupovanymi hmotami, robit si nebudem, nemam kedy, naposledy mi pani v obchode dala "smartflex velvet , lebo som povedala ze idem robit kvietky, to ma nejake "specialne" vlastnosti?
Dakujem
ahojte maminky sikovne... nemate skusenosti s "makou" MMF??? bo ja robim asi tak ze roztopim bombony, hodim tam 3kocky bielej coko, trochu aromy a citr. stavy a potom praskoveho cukru co to da... no hmota je velmi velmi tuha azle sa s nou pracuje...preto by som bola rada keby ste mi napisali ako robite vy potahovky a ci su tiez take tuhe... bo s porovnanim so smartflexom je to 100 a 1...dakuejm za rady
@yamahafazer jaaaaaaaaaaj moja tak Červený traktúrek?? žeby? jaj baby neviem mladý mi zahlásil že Tomáša chce 😀 ja potom že auto asi to nakoniec urobím podľa svojho 🙂
mne začína perný víkend zase a to si poviem Jana Jana uber lebo nevládzeš 😝 idem na žirafu č. 2,šiltovku č. 3, jedny rolexky a nejakú Mišiakovi 😀
ahojte, baby co sa lepsie potahuje? marchmallow, alebo fondan?
@mizulienka vieš ako sa hovorí: múdry sa učí na cudzích chybách a ..... 😀 😀 😀 😀
Ahoj holky, znova bych potřebovala ty odkazy na postup na vytvoření Bleska jako figurky na dort.. a kdyby byl i Burák, nezlobila bych se..🙂 Moc děkuju!!!!
tak sa mi nic nechce dnes................ale som sa prinutila.listky na dratiku sa uz susia, salocka a tanierik takisto.........tak premyslam, ked ma uz chytil ten pracovny zapal, ze si ofarbim hmotu a urobim rovno aj ruzu............
@anibas 😉 😀 😀 😀 😀 😀 😎
@anibas hehe no asi tak 😉
@lussy23 neviem, či ti už niekto odpovedal, swapík je darček, ktorý si navzájom vymieňajú osôbky, ktoré sú na nejakom tvorivom stretku 😅
a pridávam môj nepodarok, túto tortu som robila s takou nechuťou ako ešte žiadnu tortu ☹, vôbec s ňou nie som spokojná, ale kašlem už na to dúfam, že im bude aspoň chutiť
Babyyyyy, ja som zaspalaaaa. Dala som budika na 6:30 😝 😝 😝 😝 😝 😝 , aby som stihla tortu na poobedie a zobudila som sa az s drobcami o 9:20 !!!!!!! ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Potebujem prosiiiiiim pomoooooooooc ................... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Ked som teraz naplnila tortu s pribinacikovou a mrazenymi malinami, mozem ju za 3 hodky obliect , bude uz dost stuhnuta????????????????????????????
😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@mamina1978 samozrejme bude, mne teraz ako nie je také horko torta stuhne s maslom okolo za takú pol hodinu 😉

baby inac na margo toho ako som sa pytala, ze kolkokrat plnit ten crepnik...tak somho naplnila 3x a uz teraz po naplneni ma okolo 4kg, este potiahnut a ozdobit...chceli 3kg tortu 😕 😕 😕 som to riadne prehnala, uplne stacilo 2x plnit, no nabuduce budem vediet. 😀 😀 😠 😠