Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
kocky mate nejake napady na tortu pre 14 rocnu? len jednoposchodovu ale nie ze malovatka a tak ze na to nie je moc 😝
@florentina onoto byvava vacsinou po tyzdni tie reakcie , teraz telicko proti bojuje, ale tie teploty su hrozne, davaj na babulatko pozor, my sme ockovanie nedali
kočky tak ja som to v tomto štádiu vzdala 😝 nevládzem kašlem na to, aj tak som už prekročila váhu o pol kila 😅
ja keď nastúpim do práce, tak si z prvej výplaty pokúpim pomôcky, veď takto na kolene sa to fakt nedá, nič doma nemám, ešte aj tie guličky som ručne robila 😠 spokojná nie som teda ☹ ani žiadny pekný lem nemám dole aby som dala ☹
@florentina ak mozem teda poradit, tak vysoke davky vit C a ak znizujes teplotu, tak v ziadnom pripade nie Panadolom, ale Ibuprofen...dajte sa skoro do poriadku
Baby 😀 😀 😀 ja si uhnala otlak na prste 😀 😀 z vykrajovacky hortenzie 😀 a to by som ich potrebovala najmenej raz tolko, saakris, budem musiet nejak improvizovať 😝
dnes mi volala pani o tortu, strasne milá 😵 nakoniec zakoncila ze tortu pre 10ludi, och az teplo mi zostalo že ako sa z toho vyzut a povedat jej že 2kg je malo na objednavku , tak som jej so slabou dušičkou povedala ze to bude na 3kg tortu 😅 a ona že, aale dáme nejaku aspon 5kg 😀 😀 😀 mala mala 6kg tak aby syn nebol ukratený 😀 😀 😀 milááá 😵 len zas to zadanie...... 😀 😀 😀
No ja tie gulôčky tiež šulkam ručne a je nato určený nejaký pomocník?
@mimcak ja mám konkrétne túto http://www.pecenieskamkou.eu/fotky2764/fotos/ge...
@florentina drzim palceky nech to mala zvladne co najskôr a bez nasledkov.
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
pridavam sa do klubu " nechce sa mi " ale ze brutalne 😝 😝 😝
@mimcak tu je najlepšia cena s poštou 11 e http://www.webareal.sk/silikonove-formy/eshop/3...
Ozaj baby, v novembri bude nejaka velika cukrarska vystava v Anglicku, Kamka uz zistuje podrobnosti.Ja by som tááááák rada isla.S malou dusickou soms tym isla za manzelikom a on ze : no ved kludne chod ked chces.Uz len pozhanat prasule.Nesli by ste niekto ?
no kooonecne som si po celom dni sadla 😝 ale ze aaako sa mi teraz vecer uz nechcelo si ani neviete predstavit...alebo viete? 😀 😀 😀 😀 😀
strach toto pocasie k tomu...to ma zabija 😒
som sa dva dni teraz hrajkala s tou strasidelnou a este jednu detsku...no zajtra si to maju prist zobrat, tak len trniem, co povedia 😅
pofotim zajtra 😉 , dne som uz totaaalne grogy 🙄

@miciatko priorix, právě že už minulý týden v úterý. Bála jsem se, aby neměla teploty až budeme na stretku, tak to naštěstí zvládla dobře, ale od pondělí má zvýšenou teplotu a od včerejšího večera už to leze pořád přes 38, teď i 39 a to i přes léky....já ta očkování tak nesnáším....