Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Holky, mohla bych nenaplneny cokoladvy korpus zamrazit? meli jsme mit navstevu, tak jsem se chystala na dort, ale nakonec nebude, tak bych ho supla do mrazaku a prilezitostne vytahla. Slo by to?
@vlada111 😀 😀 aale , ti nabudice ukazem ako urobit otlak 😀 😀 😀 som ich robila vela hoodne som ponahlala, tak vsetky naraz 😝 bolo ich milion 😀 😀 😀 a vysledný efekt na torte , taka malá gulicka hore na vrchu 😀 😀 😀
baby zas uuuuuzasne tortuše, u mna vyhraaava morske prasááátko 😀 😀 😀 je suprova cela ta torticka 😵 😵 😵
ale aj ostatne!!!
inak holky ja asi budem musiet skoncit s tortami 🙄 uz tyzden v noci ked spim snivam ako nieco modelujem 😠 teraz zas chodim stale pozerat do chladnicky tu svadobku , ktora je uz ale od 9hodiny odovzdana 🙄 a to je len minimum 😝 😀
baby mám 6 cm vysoký korpus... mám ho rozkrojiť 1x či 2x... keď som piekla pre nás tak som ho krájala 1x... ale toto robím cudzím... a rada by som vedela ako máte vysoké korpusy v torte... ďakovala
@mamina1978 krásnunký slimáčik
holky nemáte někdo uloženej pěknej postup na koní hlavu? Ta klasická ležíci děkuju
@alenv pozri tuto: www.kids-birthday-party-guide.com/images/horse-...
babuľky prosím prosím o radu... viem že pečiete ako divé a máte svojích starostí dosť... ale neviem ako to spraviť... mám 6 cm vysoký korpus... mám ho rozkrojiť 1x či 2x... keď som piekla pre nás tak som ho krájala 1x... ale toto robím cudzím... a rada by som vedela ako máte vysoké korpusy v torte... ďakovala
@b.janka Určitě dvakrát..🙂
@zdenallicka ďakujeeeeeeeeeeeem... si môj poklad... lebo som nevedela či mám piecť ešte jeden korpus z polovičnej dávky
😀
@eliska22 to morca je uzasneeee, cela torticka, neskutocna 😉
@pipka tie mury na zamku si perfektne vymyslela a urobila, ako ozajstne 🙂
@florentina malej nech sa co najskor polepsi
@janula.h Jani, tesim sa na zajtrajsiu Misiho torticu 😉
ahojte mamky...mate niektora osvedceny orechovy korpus a kavovu/kapucinovu plnku? prosim pomozte dakuejm

bre raaanko dievcata..................no, ste sa nejak rozpisali🙂 a prekrasne tortuchy popridavali🙂