Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Mně se taky nechce... prokrastinuju, co to dá, nutně si musím teď začít hledat další alba s hudbou, než abych šla modelovat Bleska Mc Queena... 😝 😝 😝
Jeden už je pryč, další jde pryč v šest večer... hmm, mně se tááááák nechce!!! 🙄 🙄 🙄
@janula.h tak tá je nádherná 😵 😵 v čom si piekla v miskách, či ?
Holky samé krásy tu dáváte. Jenom klikám to se mi líbí. 😀 😀 😀
ziadna sikovna kosicanka co by mi upiekla torticku??
ta prva bola rychlovka ohlasena den vpred a jedine co ma napadlo boli margaretky, Andrejke Halovej tymto dakujem za inspiraciu, snad sa neurazi, ze som si pozicala jej napad a druha boli svadobne vrabce na zelanie
ahojte
a ja mám po dllllllllllhej dobe voľný víkend 😀 už som tiež nevládala ... vkuse do noci hore, decká v noci poriadne nespia ... a ešte na staré kolená som sa dala na školu .... takže vychutnávam si momentálne ticho a teším sa na víkend
@pipka krásna mačičková 😵 pozerám čo nová torta tak krajšia a krajšia 😉 som si ju aj uložila 🙂
idem dalšie popozerať 😵

@b.janka určite 2krát, keby len raz, budeš mať zbytočne hrubé pláty 😉 .