Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mia114 najprv som potiahla takou tenkou vrstvou a na to som lepila tie tehly..v takych pasoch a obkrajovala okienka a branu...a ked to bolo komplet, tak som ho prskala farbou...cez kefku 😉 (ale spiny 😝 cela linka bodkovana 😅 ) nastastie, ze to ide v pohode umyt 😉
na tie tehly a drevenu branu mam tie otlacacie lišty...mam stare tehly, klasicke rovne tehly, kamene a drevo 😉 tak toto su tie akoze "krive" tehly a brana je drevo 😉
jééjda baby ďakujem Vám všetkým za tie komenty k morčaťu 😀 😀 😀 a to bolo tak šup šup tá torta, nie ako tá svadobná 😝
Baby ja umieram - ake krasne torty 😕 Aj morca, aj macicka, aj Matko a Kubko a co ja viem este ktore... su fakt nadherne!
Inac ste asi nevedeli, aku chybu ste urobili, ze ste to kamerovanie na stretku nechali na mna. Sa toho teraz asi nedozijete 😀 Ale nie, muz tu musel cosi nainstalovat, aby sa s tym dalo pracovat, ale teraz zasa ja nemam cas, tak v nedelu sa k tomu dufam dostanem.
A este Vam musim napisat, ze ja asi nie som z tohoto sveta - co su to dnes za ludia? Zabudla som si na chate tu salku, tak som tetu poprosila, ze nech ju zoberie k sebe, lebo moja neter ma z Beluse spoluziacku a ze ju teda poprosi, ci by mi pre nu zbehla. No a viete co? Mlada sa na mna moze... Ze nema cas 😝 Ja uz fakt nechapem, to som chcela tak vela?
@levandulka3 korpus okrúhly na to korpus z misky a ešte jeden korpus okrúhly a na to z misky malinký to je krk a hlava 😉
baby robila som bielu parizsku slahacku s bielou cokoladou dala som 300g slahacky a 200 g cokolady reku nech je dobre tuha a vcera rano som ju spravila a dnes rano slahala a musela som dat dva stuzovace a totalne riedka tak som pridala aj masla trocha a zhustla a co mi ostalo tak som nechala trosicka v miske a teraz na to pozeram ,ze je to ulne riedke aj stym maslom 😠 normalne ma to stve to sa mi este s hnedou cokoladou nikedy nestalo vzdy bola ako beton.Nastastie toto neni v celej torte su to prsia a iba tam je ta plnka no dufam,ze sa uplne neroztece ake mam nervy na nu uz bielu parizsku nikedy nerobim a ani mi nechuti moc je to dost sladke ta biela cokolada je dost sladka a to ja nedavam ani cukor a ani do hnedej cukor nedavam tu mam rada ta ma taku horko sladku chut.No nervy mam dneska 😠 a este sa mi to vsetko rosi 😠
@yamahafazer to poznam s tou slahackou, ja nenavidim robit bielu parizsku slahacku, dvakrat s ami uz nepodarila takj ju radsej ani neponukam 😝
@yamahafazer ja som tiez uz robila tu parizsku z bielej cokolady, ale v pohode sa mi vyslahala (samozrejme so stuzovacmi), no ja som nakoniec este pridavala roztieratelny tvaroh, bola to mnamka 😉
Babule..idete niekto odtial na stretko 20.10 čo je u nás v SNV???
Baby, chystam sa robit na tortu takych hadikov, nechce sa mi ich rucne sulat, tak mi dievcata poradili striekacku. U nas ale neviem zohnat taku s dostatocne velky otvorom, setko su malicke, uzke a tak ma napadlo, mam na zdobenie medovnikov silikonove vrecusko s nadstavcami. To mozem dat tak isto do mikrovlnky kde ho naplnim hmotou aby trosku zmakla. Silikon bz mal byt v pohode, ale co tie umele nadstavce? Baby vraveli, ze striekacku davaju v pohode, nie je to to iste? Dakujem pekne 🙂
Baby z KE, kde sa dá kúpiť Smartflex? 🙂 Potrebujem súrne...

@eliska22 uuuplne uzastna je s prasiatkom 😵 😵 , aj svadobna je krasna 😵
@salonka1981 kraasne svadobne 😵
@lucula73 perfis hasicke auto 😵