Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@monika76 krasne ruzicky 😀
baby, mna tiez bavia robit postavicky, ale ja ich vzdy spravim straaasne velke 😅 😀 vzdy sa snazim malicke a nakoniec su vzdy nejake velike 😝
@bambula1307 , @mia114 - ja sa z nich tak teším, som si nikdy nemyslela, že sa mi to podarí 😀 , drobec ich stále chodí okukovať a spieva si mňam-mňam bobík 😀 😀 😀
@mia1111 jaj drobec zlaty 😀 aj moja mala mi to robievala,ze sa chodila pozerat na postavicky a nakoniec i povedala, maminko schovaj to lebo to zezerem 😀 😀 😀 .
Si velmi sikovna krasne torticky si porobila 😀
@pipka juj krasna strasidelna torticka 😉
@bambula1307 - ďakujem 😵 ,tortička ešte len bude 😀 , ak teda postavičky prežijú do pondelka večera 😀 😀 😀
babulky, ja nemam rada ked mam farbit hmotu na celu tortu 😝 tak skor vzdy ich robim biele a ozdobene potom farbne 😝 😀 som leniva 😀
no moje torticky odovzdane 😵 kamos bol zlaty..ze aka nadhera, skoda zjest 😀 a za obidve spolu (bo to boli pre sestry..teda mamy sestry a deti sesternice🙂 ) som dostala 10€ tringelt 😵 😵 😵 😵 😵
jaaaj idem si cizmy kupit..okamziteeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😎
jaaaj zeny moje, mam novy ulovok🙂) digitalna kuchynska vááááha🙂) konecne mozem prestat robit korpusy od oka🙂
Kočenky, kdo mi poradí a naháže inspiraci na dort pro studentku antropologie? 🙂 Kosti, lebky a tak..🙂 Děkuji..🙂
(souseda asi zabiju.. 😀 )
Žienky a aku farbu miešate na babatko? ako docielim telovu ked origoš nemam? žltá hneda?asi nee 😒
Jo a měl někdo Smartflex jahodu? Jaká je chuťově? Lepší než třešeň? 🙂

@mia1111 kraaaasne postavicky 😵