Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mamina1978 krásna tortička aj ten tanierik @pipka tá strašidlová je nádherná, waw. ma ale trochu prekvapilo, že takú chceli pre dievčatká a aj druhá mačičková je veľmi krásna @eliska22 nádherné tortičky
@lucula73 krásna
@salonka1981 krásna tortička . @mia114 krásne dielka, veľmi sa mi páčia Maťko a Kubko
@ladydia nádherné
@dada2007 krásne tortičky aj postavičky
@jper krásna tortička, hlavne ten koník
@monika76 krásne tortičky
@lokalistin krásna minie aj to srdiečko
@janula.h - úžasná žirafka
@petkaa28 parádne tortičky
@njonja krásna
@mizulienka samá Kitina. krásne
@mizulienka tá margarétková kitty je úchvatná, akože fakt 😵 😵 😵 už mi tu tie tvoje torty chýbali 😉
@eliska22 dakujem 😉 mala som vcera margaretkovy den 😀 😀
@mizulienka nádhera, tie margarétky sú ako ozaj 🙂
oooooo pomoooc prečo sa mi stále v hmote stele robia akoby dierky.Rozvalkám a znova miesim a už 4x dookola a dirky tam mám stále čo je stým už ma to nebaví 🙄 😢
@eliska22 perfektne obidve 😉
babyyyyyyyyyyyy...................ja som jebo 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ............mne tá krabica s dinosaurami a vláčikom tomášom padla 5minút pred odovzdaníííííííííííííííím 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😠 😠 😠 ☹ ☹ ☹ ☹ 😔 ešte že boli vo vate, lebo by z toho nebolo nič.....fakt.............vláčik a vagon sa zachránili, dvaja bez ujmy a trom sa odlomilo niečo(bud chvost, ústa, alebo a chrbáte ten volán).............ach do čerta.......zakazníčka-bývalá kolegyna, že nevadíííííííí, že oni to doma polepia...navrhla som, že jej ich prerobím a zajtra ráno donesiem-ale že ne, že nech sa nemotám......chcela som aj omoho menej penazí, ale ona ani počuť, že som strávila na tom čas, materiál........o mne bolo do plaču......ruky sa mi triasli a skoro som sa povracala.......od zlosti a bezmocnosti... 😢 ☹ zobrala to športovo, v novembri jej robím tortu, dohodli sme sa že tam jej to zohladním-kedže odmietala peniaze, ktoré som jej vracala......aaaaaaaaach jo......
@mizulienka to vedierko stymi margaretkami je nadherne ako zive kvetinky 😵 aj ta kitty snimi je super
@mizulienka a margarétky sú krásne 😉
@mizulienka a ten báger je krásne urobený. A ako ho máš pekne potiahnutý. Kde sú tie časy tých tvojich guľatých, pamätáš? 😉
žienky po čom kupujete tie biele umelé podložky?? ja som dnes od svojho dodávateľa pozerala a on má tú najväčšiu zdá sa mi že 38 cm za 1,15e
@mizulienka ten bager nema chybu. Mala si vzor - hracku od Miska?
holky, mně se tak nechce 😝 mám tenhle týden jen dva dorty, ale o to víc jsem líná 😀 mám dělat jak jinak než zase ovečku, ale tentokrát nějakou normální jako živou 😉

konecne dokoncena a este dve, jedna na zajtra a jedna na nedelu a vonku taak krasne 😒 . ..