Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@levandulka3 ktorú šablónku, na týchto posledných tortičkách som stencils nemala
@vecernicci děkuji za ty recepty. Jen k tomu marcipánu, jsou tam suroviny a žádný postup...prostě to celé smíchám najednou dohromady? A mám to hníst nějakou dobu, či prostě jen když se to spojí je hotovo? A pak si tuším psala nechat odležet do druhého dne....děkuji K
@vecernicci já je taky ráda sbírám i poznám, ale uvařené nejím. Dám je třeba do bramboračky a pak je vyberu a vyhodím z talíře.
ahoj, idem sem k vám po radu 🙂 som v oblasti poťahovaných tort absolutny nováčik (korpus urobiť viem aj krém zvládnem) ale tento rok chcem malému urobiť tortu a potiahnuť maršmelownovým poťahom, len ma zaujíma či si môžem tu hmotu urobiť skôr (asi tak 7-10 dní pred tým ako budem robiť tortu) lebo by som chcela nejaké figurky robiť. dakujem
děkuju vám všem za liky🙂
Dělala jsem mascarpone krém tentokrát ale ne bílý, ale tmavý - z čokolády na vaření a je to bomba, všichni ho strašně chválili a mě teda tak strašně chutnal, odteď už pařížák jinak nedělám - super hustý a mňam
ahoj, holky co jste delali marlenku, muzu dat misto hery maslo??? Nezmeni to chut? Diky za radu.
Ďakujeme 🙂 🙂 🙂 🙂

@levandulka3 ja som uz robila stvorcove,teraz budem robit 6x6 cm a iba raz plnene.Ked su 2x plnene,je to velmi velke a tazke.Ja beriem 3 eur/ks a max. 20 ks,je to brutal robota.