Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lucinka ta eifelovka je boží, jak jsi ji prosím dělala?
holky slovenský přiznejte se, která pojedete do čech? akutně nutně potřebuju 30 kilo toho vašeho úúúžasnýho cukru 😉
@pristela ale na www.natortu.sk su lacnejsie je tam po 6,8 zlaty 😉 ale da sa aj urobit zltu a prachovou zlatou poprasit, hoci ja mam radsej sprej 🙂
@vecernicci juj segra tu akurat treaz bola mohla ti doniest ale zase to by sa ti oplatilo ak by bol niekto od teba lebo posielat aj v ramci ciech 30kg to by nebola ziadna sranda veru
@pristela ta prva s eifelovkou je uzasna!!!!
ja som dnes zamietla taky super kseft ze torta 30x30 a na vrchu spravena po celej ploche ako tabulka z excelu s nazvami stlpov, cisla riadkov v riadku vzorec nejaky a vsetky mena kolegov od ktorych to je. No radost robit take torty 😝 . Esteze som sa mala na co vyhovorit 🤐
prosim postup a bezzubku mate nekdo???? Dekuji vam moc
teda holky ja vas obdivujem co beriete vela objednavok, by ma vystrelo, uz trpnem ked zazvoni zase phone 😠
@bzucinka2 jo su , ale vychadza 4€ postovne 😠 no ak zajtra nezozeniem na Bojnej tak poriesim prachovou, zas nedam 12€ za sprej ktory miniem na jednu tortu 😠 kedze to chcu taku vyraznu zlatu+ jasne zlaté ruže k tomu 😀
@dm1 že úužasna , aj mne sa moooc paci
Dani ty si na nich aka zla 😀 😀 😀 ved to maš uzasnu objednavku 😉 ja odmietla 5kg 3D yorkshíra 😀 ako keby tam nemam ine torty tak vezmem , pre tu srandu ale nuž 😅 mala som šťastie 😅
@pristela ak by si mala cestu do pd tak tam ho majú... mne tam taký ako dala odkaz @dm1 kupovala segra... ale perleť... tu je ich stránka na fb https://www.facebook.com/media/set/?set=a.14312...
ahojte baby, dostala som narychlo objednavku na dve dvojposchodove svadobne torty na tuto sobotu, jedna sa o dvojitu svadbu dvoch sestier a mala by byt zladena s vyzdobou ktora je biela, cierna, bordova a ruzova, chceli by biele torty s nejakymi kvietkami alebo perlickami tak aby tam boli tieto farby...a torty by mali byt rovnake, len s nejakymi farebnymi obmenami....ujo google je bezradny tak ako ja, poradte mi nieco prosim, nech to nie je nejaky gulas 😕
@lamps v slovenskom dabingu ho volali Bezzubý 😉 kuk...tu je foto http://www.aktuality.sk/clanok/159035/hrajte-o-...

@lamps 😀 😀 😀 😀 😀 mňa sa nemusí báť... 😀 😀 😀 povedz, že podiel zo zisku bude dosť vysoký... 😀