Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vinka http://www.tartacadabra.com/feesttaarten/FT_Tia... tady je tip na korunku jestli jeste schanis 😉
Baby čím sa lepí jedla oblátka.Aby sa nerozpustila dakujem za pomoc.
Hej jedlý papier to je. 😉
A ked budem tou želatínou pretierať po povrchu to nerotiahnem tú farbu? 😕
nemám istotu a bojím sa toho.Musím to zaliať? 😕
Ked to dookola prichytím hviezdičkami? 😕
Bože sa bojím toho,že to rozmočím.Ale to ide chladná želatina však.a riedšia ako obvykle? 😕
ahojte. čítam vás tak zbežne. malej chcem urobiť na narodky tortičku-lienku, iba z takého zákusku, my to volame "torta korytnačka" a potiahnem to marcipanom, ale ak sa to nepodarí, kde sa dá ten jedlý papier kupiť?
ahojte,
mne sa moc nedari ☹ hrad som nevystuzila, tak sa mi fajne ruti do seba, pritom som vobec necakala, ze bude taky tazky. davala som hrube korpusy a nie vela kremu, no uz aj tak ma 8,5 kila bez ozdob 😝 makala som do 8mej a este je na nom roboty ako na kostole.
mate nejaky dobry recept na to, ako zmaknut taku tortu a nestravit pri tom tri dni v kuchyni? 😅
No dakujem vam vsetkym pekne..ste strasne fajn a mna ta praca o to viac bavi,ze sa vam mozem pochvalit a podelit sa s vami o ten zazitok..tento somarik sa mi strasne pacil a som rada ze aj vam..lebo som sa taaaaak bala,ze sa mi nebude podobat a nakoniec to celkom dobre dopadlo....dakujem!!!!! 🙂 🙂 🙂
babulky, prosim, naucte ma robit marcipan!! dakkujeeeeem 🙂
no.. nasla som na 11 strane ako pisete , ze sa to robi s jojo marschmallow a v miktorovlnke.. ja mw nepouzivam a hriat tam jojo mi pride straasne nezdrave, skoro ako ked to v USA opekaju na razni 😀
nikto tu nemate recept a tip na normalny marcipan???
dakujem 🙂

@alionuska teda fakt narez 😲
@benjik asi to tak udelam 😉 diky