Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dadka212 mě se ta svatební líbí, je vidět hlavně ta skvělá práce, jak je rovná, souměrná...aaach a ta stuha je na té fotce a ty jsi ji pak sundala? Mě se to takto na fotce moc líbí. A pokud se ti tam nevejdou oba medvídci, neb oba jsou zlatí, tak ten druhý je takový veselejší, tak já jsem za něj 😉
@pristela dělo nedělo....ale ten výsledek! Nádhera jako vždy. Už jsem se chtěla kolikrát zeptat, ta srdíčka, na to máš formičku? Jsou krásná...
@florentina nie toto je už druhá stuha, čo som kúpila dnes...tá kamienková mi tu straší a as aj navždy bude 😅 a ďakujem, dúfam, že aj nevesta bude spokojná 😝
@dadka212 už jsem pochopila, toto je ta nová stuha...
@florentina ano je to z takej umelinky tenkej asi sa to pouziva na odlievanie sadry abo coho , boli tam aj take vacsie srdiecka vzorovane, ale ked mne sa naj pacia take hladučke 😅 tak pouzivam len tie
Holky nejsem já pako, já jsem se v noci převalovala a uvažovala, jak to stihnu, když nešel proud a musím péct korupus a nakonec jsem zjistila, že ten dort s kytičkou mám až příští týden a tento týden mám dělat ten kulatý s kontinenty. No nejsem já blbá. 😝 🙄 🙄
Zbytečně jsem se s tím u svíčky mordovala, to jsem mohla vyřezávat kontinenty. 😀 😀 😀
@florentina a toto je ono : http://www.hobby-kreativ.sk/hobby-kreativ/eshop...
@pristela děkuji. A obdivuji na tobě, jak dokážeš využít i to co k cukrařině nepatří a nebo když patří, tak vymyslíš co s tím, ale úplně jinak....jako ta pivoňka z těch vykrajovátek na tulipán co přivezla na stretko @vecernicci ...já když to tam viděla, tak jsem si říkala, že bych si nejraději koupila vše, ale že nevím, co bych zrovna s tímto dělala, že ty tulipány vypadají docela divně...a ty z toho takovou skvostnou pivoňku...wauv....a já je chci teď taky /ty vypichovače/ 😀
@jakelina jéje...tak ještě, že ti to došlo už teď a né až by byl dort hotový. A hlavně víš, že na tom dortu s kontinenty si musíš dát záležet, protože když je to takové jednoduché zadání, tak musí být aspoň dobrý, ne 😀 😀 😀
@pristela nádherná torta 😵
@pipka krásně jsi to zkombinovala a i ta čísla jsi dobře poskládala...je z toho jasné, že každému jso tři....určitě se bude moc líbit
@dadka212 dala by som toho maca farebného 😵 😵
@florentina no právě, alespoň dobrá aby byla 😀 😀 😀
@florentina dakujem, no povodne som este zvazovala, ze dam tie cisla na tie stvorlistky..ale to by bolo moc blizko pri sebe, tak to ma kazdy za menom a je to jasne...
uz som tej kamoske poslala mms, a hned mi volala, ze sa nevie dockat, ked si pre nu pride...tak som zvedava, co povie na zivo 😅 😎

@pristela tá pivonka je krásna, to je z tých tulipánov?