Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka Luci odpadnem z teba. Tie detská máš tak prepracované, že to aj stíhaš. Ešte som doma, čakáme čo bude, v pondelok ďalšia kontrola.
ahojte ,moja dnesna kor.coko,plnka mascar.+maliny,vaha 4,7 kg.
@anibas Odpadavam, to su inak premakane drobnosti, kolace aj vak... a co to ma babicka za chrbtom 😀
@pristela zase si kecala... 😀 krásna je!
@mizulienka Ty mas tie detske vzdy take krasne, ta cerveno-cierno-bielo-zlta kombinacia farieb sa mi velmi paci
@vlada111 dakujem.
babulky, kde maju taku tu kvetinkovu formu na korpus, neviete nahodou? hladam to tu a neviem nikde najist.
ináč baby dávali ste obrázky kuchýň čo tak súťaž a najväčší bordel v kuchyni po pečení??? 😀 😝 😝 😝 😝 😝
@pristela chcem sa opytat... 😅 je torta niecim vystuzena aby vrchna cast nepadala?alebo len vrch polozeny na spodnej? 😕
@mizulienka Tá medailová je fantastická !!!!! a ostatné su tiež krásne 😵 😵
@mia114 ach, ved to , ja som ju mala celu presne nadiktovanu ☹ ale co uz , uz je tam 😖 tie ornamenty su klasiky cera+cukor+kakao, ja sa bojim malovat farbami na torty bo aj tato sa mi rosilaaaaa, sa bojim ze by mi zacali pak stekať dole
@broucek2 dakujem , ale nie z tejto farebnej kombinacie som teda vobec nemala radost 😒
@pipka nuz to ti neviem aka je to farba, ale takto mi ten sprej chytil 😝
@mimcak myslís recept na tiramisu , ci len ako to tam je ulozene?
@vlada111 😀 😀 😀 😀 neviem ci ma, ja ten fotoshop este stale nemam , ale poctivo sa tvarim, že mám 😀 😀
@mizulienka uuuuuzasneeeeeeeeeeeee, babatko chcem byt pri tebe , aaachhh 😵 😵 😵 krasne vsetky!
@marianabila ano je vystuzena, vzdy vystuzujem uplne kazdu poschodovu aj malicku, kazde jedno poschodie ma svoju vlastnu ukrytu podlozku, ktoru drzia slamky a v kazdej slamke je este po dvoch spajdlach, ale spajdle davam len do velkych svadobiek ktore dlho stoja vonku a su tazke, inak stacia len slamky
@bambula1307 ahoj...takže aj mňa by potešil recept...alebo nejaký ten hotový veterník??? 🙂
@pristela 🙂 dakujem za radu 🤐

@mizulienka moc pěkné dortíky