Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci ahoj... ty si dávala ten recept cookies?... v recepte je písané že sa to pečie 10-15 min... ale ja to mám po takom čase bledé a keď som do toho pichla špáratkom tak to bolo mäkké... myslela som že to ostane také tvrdšie ako napr. sušienky... ako to má vyzerať?
@b.janka tak to nech chvíli dýl, ono každá trouba peče jinak 😉 a když vychladnou, tak ztuhnou, neboj 🙂 ale ztvrdnout nestihnou, to ti garantuju 😀 😀
@mia114 jatiez nerada robim maslove lebo sa mi zgrcnu, ale tato sa mi nikdy nezgrcla a chuti velmi dobre
NUGATOVA PLNKA
1 cokoladovy puding
250ml mlieka
250ml slahackovej smotany (32% tuku)
90gr jemneho cukru
200gr nugatu
250gr masla izbovej teploty
50gr pr.cukru
Do 125 ml mlieka zamiesas puding,ostatne mlieko,smotanu ,cukor uvaris pridas puding uvaris v horucom rozpustis na kocky nakrajany ugat das na to foliu nechas vychladnut. maslo s s pr.cukrom vymiesat a po lyziaciach tam davas vychladnuty puding. Obe musia mat rovnaku teplotu
@pristela pekna su obidve (vsetky tri) ake mas rozmery na tej hnedo-zlatej?
@timonko parádny mec qween, či kto je to, 🙂
@1katuska73 krásne srdiečko
@rapunzel1 krásne auto
@mizulienka krásne tortičky
@anibas ckrásna
@janula.h krásne tortičky
@pristela nádhera
@marci2305 krásnučkáj e
@marianabila krásnučká-
@lawli nádherné, také jemné.
@vecernicci krásne
@vecernicci jsou super a ta ovečka je boží
@jakelina děkuji, já jsem trubka, včera jsem dělala ještě monster high, docela se mi i líbil ten dortík, ale zapomněla jsem ho vyfotit 😝 a tak je to se mnou vždycky 😀 jsem prostě karkulka 😉
@vecernicci krásna tortička. ale akosi mi nezapína, čo to je?
@lifinka mádherná @florentina krásny je
@lamps krásna
@bobisek krásnučká toprtička
@aduskatt kásna tortička @levandulka3 prekrásne dielka
@timonko krásnučká
@adrika202 nádherná
@aduskatt krásnučká
@jakelina nádhera
@saminka krásna
@adka_praha krásnučké
@daducha nádherná
@zklimekova krása @dadka212 nádherná tortička a tí mackovia sú rozkošný @broucek2 prenádherná @yamahafazer krásnučká
@alionuska Prosím , čo sú tie 2 lyžice citrónky??? čo je tá citrónka? v recepte na prvej strane na marcipán či fondán?
Prosím , čo sú tie 2 lyžice citrónky??? čo je tá citrónka? v recepte na prvej strane na marcipán či fondán? Recept dala @alionuska. Vopred ďakujem 🙂
@blcha mádjerné mufinky
@lamps krásne @bambula1307 krásbne veterníky @jenie123 krásnučké
@makmitka33 citronka co se kupuje třeba do čaje, je to v žluté nebo zelené plastové lahvičce.
@vecernicci 😲 boze aj ja chcem tak kraasne vediet! 🙂
@marianabila to chce jen zkušenosti a dělat 9 dortů týdně 😉 😀 ale mně zase tak perfektní nepřijdou, mám tam fůůůůůru chyb 😝 😝
@ankalv1 písmenka dělej přes igeliťák, vyválet na tenko a přes mikroten, pojezdit s tím po podložce a pak jde krásně vyndat 😉
@zuul ďakujem 😉 mám túto http://www.tortomania.sk/www-tortomania-sk/esho... ale stle sa mi trhali 😠
@vecernicci skúšala som aj cez sáčok ale aj tak sa trhala hmota 😒

@broucek2 včera jsem v dortisimu byla a nakoupila a 100 kč ušetřila 😀 😀