Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte, nemate niektora z vas ulozene nieco pekne... dostala som objednavku na poschodovu tortu k 80. narodeninam pre zenu. Je im jedno ako ju urobim, len nech je tam vela kvetov 😉 Dakovala ;)
@janula.h ja som robila túto, ak ti to trochu pomôže https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4826902...
Pridavam moje modelovane LEGO, ktore zajtra posielam do Bratislavy. Torticku urobi v Bratislave moja mamina , lebo ja nemam moznost ju ako na buduci tyzden tam dopravit. Je to pre mojho synovca, k jeho 9 narodeninam. 😉 🙂
Foto celej torticky pridam, ked mi pride od maminy foticko 😉 , potom ho sem dodatocne dam. 🙂
A idem vas docitat..... aaaaaa popozerat tie krasne vytvori, co ste urcite tu popridavali... 😵 😵 😵 😵 😵
@vecernicci naaaadhernaaaa ovecka 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@njonja nadherne , suproveeee 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@aduskatt ADAAAAAAA 🙂 , vsetko len to najlepsie k tvojim dnesnym krasnym narodeninam ti prajem....... 😉 🙂
@mamina1978 dakujeeeeeeeeeeeem🙂) oslavujem pracou 😝 😀
niekomu dobru noc, niekomu dobre rano🙂
@mamina1978 ten panacik je ako zivy aj lego ,uzasne sikula
baby, ja si myslím že vždy zostanem pri tom istom detské torty, plus krstinové......nejaké tie 3D.....a zopár s ružami...............neviem, či sa niekedy odhodlám na stensil 😖 .......či ľalie alebo teda kvietky na drôtiku........moje pokusy o pivoňku boli strašné..........uvažujem nad súkromnými hodinami u @pristela 😅 😅 😅
@simasa 😀 😀 😀 😀na tom něco bude, většina lidí to o mně říká, ne nadarmo mi mamka vždycky říkala "Pánbůh ti to vrátí na dětech", no děvče a i s úrokamaaaaa 😀 😀 😀 😀 😝
@broucek2 já si to teď nejdřív jdu ošahat a pak kupuju, stejně ceny jsou stejný v obchodě jako na netu, tak je jedno, jestli tam zajdu hned, nebo až pro balíček 😉
@vecernicci je to pravda, taky to tak většinou dělám, ale chci využít 10 % sley. Navíc paní u nás jsou ochotny mi nevyhovující věci z balíčku vyměnit rovnou v obchodě.
@pipka já jsem dělala takovouhle, ale jen přízemní 😉 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=26637408...

@pristela ja ta zozerem raz faaakt 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀