Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lucula73 za koľko by si predala tú oranžovú, tú by som si poprípade zobrala a mohla by si mi prosím u vás pozrieť aj modrú, tú som mala požičanú a veľmi sa mi páčila.Aby som to mala pri jednom poštovnom. Inak na tie silikonky som si vymyslela taký fígel, keď ich potrieš olejom na vatovej tyčinke a potom tam dáš hmotu, tak krásne vypadnú, teda aspoň mne to tak ide šup šup U nás v kamennom 11 a na eschope síce tých 7,35, ale tam zas je poštovné.
@dada2007 nádherné
@1katuska73 krásne tortičky
@monikapo krásne tortičky
@dajna11 prekrásne dielka
@aduskatt nádherná
@janulkamartinko prenádherná
@maya30 nádherná
@79zuzana krásnučké
@mia114 nádhera
@zdenallicka krásna sova
@evvina nádhera @mamina1978 nádherná @mia114 prekrásnučk átortička, ten havo je nádherný
@lokalistin nádherný zámok
@pipka krásna Snehulienka
@ajaku nádherná tortička
baby, budem mať v sobotu párty pre prieteľov, a každý dostane postavičku podľa mena- baby a chlapci dostanú akože dvojicu od tej postavičku, napriklad Mikimaus a minie...
a budem robiť 3dpsa, prvýkrát 3D torta. koľko potrebujem modelovacej hmoty na neho?
@larah ale ony nemysleli vahy ako znamenie...ale vahy ako znak prava...misky na vahach...pani spravodlivost 😉 a zavesne misky vah v ruke..a na jednej pistol a na druhej paragraf 😉
alebo potom sprav zastreleneho pravnika 😀 😀 😀 ako nanho mieri tatko, lebo bral uplatky 😅 😀 😀
samozrejme sranda 😉
@saminka velmi rýchlo tvrdne skoro pod rukami
@levandulka3 jééj, paráda 🙂 prosím ťa, tú farbu červených ruží si namiešala? Ako? Či kúpila hotovú?
@ajka82 ja dávam bežne
@larah Tu je par ispiracii na pravnika, tak uz len pohladat nieco so zbranou k tomu ...... 😉 🙂
http://www.google.de/search?q=court+cake&oe=utf...
@levandulka3 juj ............... prekrasne su tie svadobne 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@muffinka8 namiešala červená red red a po trošičke čierna a rose
@levandulka3 obě nádherné a to jsi dělala na jeden víkend??
zienky prosim ake ovocie mozem skombinovat s rafaelo kremom?dakujem pekne

@eliska22 krásne tortičky
@evvina krásn& @mizulienka krásna
@jakelina krásnučká
@beatrice.h nádherné
@lokalistin krásnučké
@rapunzel1 krásny klobúčik
@pristela nádhera ako vždy